Business & Iværksætteri

Vejledning til køb af kopimaskine

Markedet for kopimaskiner er stort og uoverskueligt, og det kan være svært at finde ud af hvilken type kopimaskine, der er det rigtige valg for dig og din virksomhed. Der findes mange typer af kopimaskiner med forskellige funktioner, styrker og svagheder, og som køber er det svært at vide, hvad man skal kigge efter. Kopimaskinepriser.dk tilbyder vejledning til dig og din virksomhed, som ønsker at købe ny kopimaskine. På websitet finder du vejledning og information omkring køb af kopimaskiner. Endvidere finder du information om de forskellige overvejelser, som du bør gøre dig som køber, inden du går ud og investerer i en ny, dyr kopimaskine til din virksomhed.

kopimaskine

Generelle overvejelser om kopimaskiner

Kopimaskinepriser.dk giver dig et hurtigt overblik over nogle af de overvejelser, du bør gøre dig inden du vælger mellem de mange typer af kopimaskiner. Blandt andet bliver følgende detaljer beskrevet:

  • Kopimaskine med farve eller sort/hvid
  • Kopimaskiners hastighed
  • Kopimaskiner med efterbehandling og fremføring
  • Kopimaskiners kapacitet

Hvis du har ansvaret for køb af kopimaskine til din virksomhed, er det vigtigt for dig at gøre dig overvejelser om kopimaskinens kunnen. Det er relevant at overveje følgende aspekter.

Farve eller sort/hvid?

Har din virksomhed brug for en kopimaskine, som skal printe i farve, eller skal I blot bruge en kopimaskine, som kan udskrive større mængder papir? Kopimaskiner med farveprinter er ikke velegnede til at udskrive i større mængder, da de som oftest er født med blækpatron. Har I derimod brug for at kunne printe grafiske opgaver så fx billeder, tegninger eller skitser, kan en kopimaskine med blækpatron eller farvetoner være relevant.

Kopimaskinens hastighed

Hvor hurtig skal din virksomheds kopimaskine kunne udskrive? Hvis I er en virksomhed med mange medarbejdere, som anvender kopimaskinen, kan det være nødvendigt med en kopimaskine, som kan udskrive hurtigt. Det minimerer ventetid og printerkø. Kopimaskinens hastighed afspejles dog også i prisen, så hvis behovet for en hurtig kopimaskine ikke er stort, kan du spare penge, ved at vælge et langsommere alternativ.

Mulighed for efterbehandling?

Mange virksomheder har brug for en kopimaskine, som kan efterbehandle de udskrevne dokumenter. Der findes forskellige typer af kopimaskiner, som kan efterbehandle med hulning, hæftning, multihæftning, z-falsning, brevfalsning og beskæring. Det anbefales at finde ud af, hvilke efterbehandlingsmuligheder din virksomhed har brug for.

Kopimaskinens kapacitet

Det er en god idé at overveje kopimaskinens kapacitet. Hvis I printer store mængder dokumenter dagligt, kan det være en fordel at vælge en kopimaskine med stor kapacitet. En stor papirkapacitet sikrer, at I kun sjældent skal udskifte papir til kopimaskinen. Udskiftning og vedligeholdelse af kopimaskiner kan være et irritationsmoment i mange virksomheder og bør ikke undervurderes.

Modtag tilbud og vejledning inden for kopimaskiner

Hvis du og din virksomhed skal træffe beslutning om køb af kopimaskine men endnu ikke er sikre på jeres behov, kan det være relevant at tale med en fagekspert inden for området. På kopimaskinepriser.dk har du mulighed for at blive kontaktet af en fagekspert, som vil tale med jer om jeres behov og tilbyde jer forskellige alternativer inden for kopimaskiner. Det sikrer, at I finder frem til den rette løsning.