Diverse

Vælg det bedste foder til din hest

contentinfoHar du kæle- eller husdyr, så forstår du, hvor vigtigt det er, at de bliver fodret korrekt. Det gælder ikke mindst hesten. Hesten er et stort og stærkt dyr, der kræver korrekt fodring for at trives. Der findes mange forskellige leverandører og produkter, der kan gøre det kompliceret at vælge. Her vil du blive præsenteret for især en producent, som er værd at kigge nærmere på. Du vil desuden få at vide, hvad du skal være særligt opmærksom på ift. din hest. På den måde kan du nemlig vælge det allerbedste foder.

En særdeles god producent af hestefoder

Det er værd at kigge nærmere på producenten af hestefoderet. F.eks. er eggersmann hestefoder et godt produkt at investere i, da det er et af verdens førende. Dette foder, og godt foder generelt, er velsmagende og korrekt sammensat. Desuden er det af høj kvalitet. Dette er yderst vigtigt for hesten.

Det bør du have for øje

Når du skal købe foder til din hest, er det en god ide at sætte sig ind i, hvordan hestekroppen fungerer. Dette skaber nemlig forståelse for din hest, og hvad den har brug for. Her kan du f.eks. starte med at kigge på, hvordan hesten omsætter energi, eller hvordan den udnytter vitaminer og mineraler. Det kan selvfølgelig blive meget videnskabeligt, men det er ikke nødvendigt at forstå enhver lille detalje. Det er det overordnede billede, og den overordnede forståelse, der er vigtig. Når dette er gjort, er det vigtigt at have hestens formål for øje. Er det en avlshest, eller en hest, der skal rides? Måske er det en arbejdshest, der skal spændes for en vogn. Hvad der er vigtigt for alle heste er dog deres generelle velvære og sundhed. Hestens alder skal også medregnes, når foderet købes. Føl og fuldvoksne heste skal hverken have samme foder, eller samme mængde.