Rejser & Oplevelser

Udforsk naturen på luksusmanér

contentinfoHolder du også af naturen? Men er du samtidig én af dem, som hader de kolde nætter i teltet? Så er den helt rette feriemulighed ankommet til dig! Glam camping.

Fænomenet har lynhurtigt vokset sig stort. Og dette er også med god grund. Du har garanteret allerede set det én gang eller to gennem dit Instagram feed. Ved Glam camping er der skruet op for luksussen og ned for alt det vi kender fra den traditionelle telttur, som ofte kan være lidt vanskelig i den danske natur.

Telttur for livsnyderen

Hvis du egentlig synes det er hyggeligt at sove i telt, men hader at skulle slå det op. Så kan du leje et luksus telt, som har det hele. Et køkken, opholdsrum og endda rigtige senge. Derudover kan du nyde aftensolen i lækre lounge møbler.

Afprøv glamping i Danmark. Det er en sammentrækning af ordene ”glamour” og ”camping”. Og nu tænker du nok allerede – hvordan kan dette gå hånd i hånd? Det kan det med et luksus telt, hvor der er mulighed få at få den friske luft samtidig med du sover i en god seng. Du er altså sikret en god oplevelse, som byder på naturhygge samtidig med at du kan få en god nats søvn.

Væk med alle de klassiske fordomme om tynde liggeunderlag og dåsemakrel. Nu har du pludselig mulighed for at campere, mens du sover trygt og godt – og samtidig får et lækkert måltid.

Luksus for alle aldre

Glamping er for alle. Du kan uden tvivl invitere både dine bedsteforældre eller din naturhadende kammerat med på en hyggelig glamping-tur i luksusomgivelser. Samtidig kan du også sagtens tage på tur selvom det står ned i stænger. Dette vil endda skrue lidt ekstra op for hyggen, så du kan gemme dig indenfor i de varme senge, mens du kigger ud på regnen.

God glamping-tur!