Bolig

Tre minimalistiske idéer til at dekorere dit hjem med sten

Find salg af sten online

Sten kan give et rum et elegant udtryk med nærmest øjeblikkelig virkning. Hvis de anvendes rigtigt, kan forskellige typer af sten være med til fuldstændigt at ændre, hvordan dit hjem ser ud. Salg af sten på nettet er stigende – og det er ikke uden grund! Disse naturmaterialer kan bruges til mere end blot æstetiske formål. De har også en beroligende virkning på dit sind.

Tre idéer med sten

Leder du efter idéer til, hvordan du kan bruge sten til at dekorere dit hjem? Ønsker du at give dit hjem et nyt og mere elegant look med sten? Så er du kommet til det rette sted for inspiration. Her er 3 dekorationsidéer, der bruger sten på en unik og kreativ måde.

1. En væg med mange former

Du kan fremhæve en enkelt væg i din stue eller et andet rum ved at bruge sten i forskellige former, størrelser og nuancer. Alt behøver ikke at være symmetrisk. Asymmetri kan se lige så smukt ud. Ved at blande og matche forskellige sten kan du skabe en fantastisk og unik stenmur uden besværet med at lede efter og sortere ensfarvede og -formede sten. Det gør arbejdet meget lettere.

2. Området omkring trappen

Området omkring en trappe er normalt tomt, fordi der står en trappe i vejen for de mest traditionelle indretningsløsninger. Der findes dog utraditionelle måder at dekorere trappevæggen på, som kan give dit hjem mere kant: Brug enkle stenplader i neutrale og ens nuancer og lav et vægmesterværk i sten. Strategisk belysning over denne mur kan gøre underværker ved at fremhæve naturstenene. Alle, der besøger dig vil med garanti elske din stenvæg.

3. Badeværelset

Selvom dit badeværelse er småt, kan du drage nytte af at dekorere det med sten, da betragterens opmærksomhed således vil drages mod disse i stedet for at fokusere på rummets størrelse. Du kan udvælge en væg og beklæde den med tynde plader af natursten, eller lave din egen bordplade i cement med løse sten.

Du kan også lægge sorte sten i en hvid vask for at skabe kontrast. Beklæd væggen bag badeværelsesspejlet med stenplader for at skabe flere kontraster i rummet. Det vil ikke bare få badeværelset til at se større og mere interessant ud – det vil også føles mere behageligt. En grøn potteplante ved vinduet eller spejlet kan sætte prikken over I’et og skabe en ægte naturtro følelse af regnskov på dit badeværelse.