Bolig

Trailer af kvalitet

trailer

Min gamle trailer er ved at være slidt godt og grundigt ned, så derfor har jeg besluttet mig for, at der skal en ny til. Den er af mærket Variant, som er en dansk producent, der leverer god kvalitet. Jeg ved faktisk ikke præcis hvor gammel min trailer er, for jeg købte den brugt for 16 år siden, og allerede der så den ikke helt ny ud. Nu er det så tid til udskiftning, og i den forbindelse, har jeg undersøgt markedet. Læs her hvad der er kommet ud af det.

Ny Variant trailer

www.trailerforum.dk er det billigste sted, hvor jeg har fundet en ny Variant trailer indtil videre. Selvom jeg købte den nuværende trailer brugt, så har jeg tænkt mig at købe en ny trailer denne gang, for så regner jeg faktisk med, at den holder til resten af mit husliv. Medmindre jeg pludselig finder en brugt Variant trailer på dba.dk til en overraskende lav pris, så bliver det altså til en spritny. Variant er godt nok ikke det billigste trailermærke, der findes på markedet, men da jeg bruger min trailer rimelig meget, gider jeg ikke købe det absolut billigste. Jeg vil hellere betale lidt mere og så få en kvalitetstrailer, som jeg ikke kan køre træt.

Andre trailermærker

Jeg er faktisk overrasket over, hvor mange forskellige trailermærker man kan købe her i DK. Jeg har lagt mærke til at der kører både Brenderup og Stema trailere rundt, men der er også Selandia trailere, KAPPA trailere, Saris trailere og helt sikkert mange andre også. Jeg troede egentlig ikke at der blev solgt nok trailere til, at det kunne betale sig, for så mange forskellige leverandører at være på markedet, men det kan det åbenbart. Jeg prøvede at finde ud af hvor mange trailere, der blev solgt i Danmark i år 2013, men det lykkedes mig ikke at finde tallet. I stedet fandt jeg en artikel fra eb.dk, hvori der står, at der i 2013 blev solgt omkring 28.350 trailere i Danmark i år 2012. Det lyder måske som overraskende mange, men ifølge artiklen, blev der før finanskrisen solgt omkring 50.000 trailere i Danmark om året, hvilket er tæt på at være dobbelt så mange, som der bliver solgt idag.

Hvis du synes det er sjovt at øge din viden om trailere, kan du prøve at klikke ind på Ekstra Bladets artikel, hvor der i bunden bliver beskrevet, hvordan den danske nationaltrailer (den trailer der typisk købes af danskerne) ser ud.