Rejser & OplevelserSamfund

Tid til sjov og ballade i Holstebro

contentinfoEr det snart tid til sjov og leg for hele familien? Så kan du med stor fordel besøge Play-Time Eventcenter i Ulfborg lige ved Holstebro. Her kan du nemlig være helt sikker på, at både du og dine børn vil blive gjort glade af alle de sjove aktiviteter, i kommer igennem i løbet af en dag. Vælger du altså at lade turen gå til Holstebro, kan du næsten være helt sikker på, at i alle kommer hjem med ekstra smil i bagagen. Der er mange forskellige aktiviteter, i kan prøve af, og se her alle de forskellige aktiviteter. 

Se om i kan redde jer selv ud af Escape Room

Du kender måske allerede til de populære Escape Rooms? Uanset, så kan du i hvert fald finde ét af slagsen i Holstebro. Her gælder det om, at hele familien holder hovedet koldt og samarbejder, så i kan kæmpe jer igennem de udfordringer, i bliver udsat for, i Escape Room. Hold sammen hele vejen og se, om i kan redde jer selv ud – det skulle ikke være så let endda. Men når det så er sagt, så er der selvfølgelig en grund til, at Escape Rooms er blevet så populære gennem årene. Det er en super sjov aktivitet, hvis du er flere mennesker afsted. Og så er det en dag, i helt sikkert sent vil glemme!

Fodboldgolf i det fri

Noget helt andet, i kan prøve, hvis i vælger at besøge Play-Time Eventcenter i Holstebro, er fodboldgolf. Her skal i have koncentrationen helt i top, når i skal trille bolden i hul på første forsøg i alle baner. Det er blevet en ualmindeligt populær sportsgren gennem de sidste par år – og med god grund, naturligvis. Det er en super sjov familieaktivitet, som både store og små kan være med til. Konkurrer mod hinanden og lad vinderen vinde en medalje, i kan lade gå på tur hvert år.