Business & Iværksætteri

Tag på sprogrejse og få oplevelser for livet

sprogrejse

Er du typen, som elsker at rejse, lære et nyt sprog og opleve en ny kultur? Hvorfor ikke kombinere det hele og tage på en sprogrejse? På sprogrejser får du både sprogundervisning i en af det pågældende lands internationale skoler, samt oplevelser i form af arrangerede udflugter og aktiviteter. Som resultat vil du blive bedre rustet til at tale et fremmedsprog, opdage andre spændende kulturer og stifte nye bekendtskaber.

Fordele ved en sprogrejse

Der er utrolig mange fordele ved at tage på en sprogrejse. Du lærer et fremmedsprog bedst i et internationalt miljø og i selve det land, hvor sproget tales, og du kommer også til at lære den pågældende kultur bedre at kende. Det er med andre ord en læringsmetode, hvor du får hands-on oplevelser, og hvor du tvinges til at bruge det fremmedsprog, du er ved at lære, i hverdagen. Du kommer til at få en intensiv læring i det pågældende fremmedsprog på en sprogrejse, som vil gavne dig meget i fremtiden, hvor du skal ind på det danske eller internationale arbejdsmarked

På en sprogrejse kommer du også til at få oplevelser udover det sædvanlige. Ved at blive kastet ud i et internationalt miljø forbedrer du både dine kommunikationsevner, samt dine tilpasningsevner til en hel anden kultur. Ikke alene vil du blive bedre til at tale sproget, men en sprogrejse giver også noget på den personlige plan. Du kommer til at være mere åben og have en bedre forståelse for andre kulturer end din egen. Du kommer endvidere til at møde nye mennesker, få nye venner og nogle minder, som helt sikkert vil blive hos dig hele livet.

elever

Praktiske oplysninger omkring en sprogrejse:

Kan man få sprogundervisning, som passer bedst til ens niveau?
Der stilles ingen krav, når det kommer til forkundskaber i det pågældende fremmedsprog, hvis du vil tage på en sprogrejse. Typisk kommer du til at blive sprogtestet, inden du kommer ud at rejse, med det formål at tilrettelægge hele den undervisning, du vil modtage i udlandet. Du vil komme på det undervisningshold som passer til dit faglige niveau.

Hvordan er skolerne?
Du vil komme på en højt kvalificeret international skole og modtage sprogundervisning i det pågældende land. Eleverne, som du kommer til at studere med, vil derfor være mennesker fra hele verden. Her får du en god mulighed for at lære en masse nye mennesker at kende.

Hvad med boligen?
Du vil oftest på en sprogrejse enten komme til at bo hos en værtsfamilie eller i et kollegium, alt afhængig af hvad arrangøren kan tilbyde dig. Der er fordele at hente ved begge situationer. Bor du hos en værtsfamilie, øger du dine chancer for at lære at kommunikere sprogligt, da du skal interagere med familien på egen hånd. Bor du i et kollegie med andre studerende, kommer du til at møde en masse spændende nye mennesker, som du kan dele dine historier og oplevelser med.

Udover sprogundervisning?
Typisk vil rejsearrangøren arrangere ture og udflugter, som du kan komme med på og virkelig opleve landets kultur og historie gennem diverse seværdigheder. Du vil både få en lærerig oplevelse og komme ud på spændende eventyr.

shutterstock_145557916

Spring ud i det!

Vil du forbedre dine sprogkundskaber på en effektiv måde og på et højt niveau, og vil du gerne have gode internationale oplevelser for livet, skal du ikke tøve med at springe ud i det og tage på en sprogrejse.

Du kan med det samme læse videre om sprogrejser på www.eurostudy.dk.