Diverse

Store oppustelige badedyr til børn og barnlige sjæle

Badedyr i poolen

Når du tænker på badedyr, tænker du muligvis også umiddelbart på børn. Men badedyr er for alle – uanset alder. I dag kommer badedyr i så store størrelser, at selv voksne kan få en sjov oplevelse i vandet – enten alene eller sammen med de yngre ”vandhunde”.

Det kan indimellem være svært at finde på noget at lave, når man er ved poolen eller ved stranden, men med et af de store oppustelige badedyr er der garanti for sjove stunder.

I gamle dage var der ikke den store fantasi forbundet med store oppustelige badedyr, men i dag kan man opleve alverdens forskellige former og farver. Der er mange af de oppustelige badedyr, som har taget form efter et dyr, men producenterne har tænkt ud af boksen og i dag kan du såmænd også finde store oppustelige badedyr, som er udformet som en pizzaslice. Er i en flok på seks, som flyder rundt på hver jeres slice, kan der hurtigt gå sport i at samle stykkerne til en hel pizza.

Skal familien i sommerhus en uge, og har man lyst til at gøre badeturen til en fælles oplevelse, kan man også købe et gigantisk oppusteligt badedyr med plads til hele familien. Blandt de mange badedyr på markedet kan man for eksempel købe en såkaldt mega flamingo, der nærmest er en ø i sig selv. Med dette badedyr er I sikre på at skabe masser af opmærksomhed og misundelige blikke. Her er der plads til hele familien plus det løse, og hvorfor ikke tage spise frokosten på en flamingo næste gang, I skal til vandet? Så slipper I også for sand i sandwichen.

Store oppustelige badedyr til stranden

Et stort oppusteligt badedyr er mest velegnet til brug ved stranden eller søen, hvor der er megen plads. Men har I en pool hjemme i haven, der vel at mærke er af en vis størrelse, kan man også sagtens flyde rundt her med en bog, en kold drik eller med musik i ørerne uden at bekymre sig om fralandsvind og risikoen for at flyde til havs. For når man er på de store vidder er sikkerheden naturligvis altid noget, man skal bekymre sig om, uanset man har et små eller store oppustelige badedyr med i vandet. Sørg altid for at få badedyret med ind på land efter brug, da det kan skabe problemer, hvis det smutter til havs ubemandet.

Der findes meget legetøj, som er dyrt, men heldigvis kommer et stort oppusteligt badedyr til priser, der absolut er til at have med at gøre. Og har du flere børn, kan du også nøjes med at købe et stort oppusteligt badedyr i stedet for flere små.

Og der findes så mange forskellige varianter og størrelser, at du altid hver sommer kan finde nye sjove store oppustelige badedyr. Uanset form og figur, er der masser af sjove timer i vente, når du vælger at købe et af de store oppustelige badedyr. Det eneste, der kræves, er luft til badedyret og vand til at flyde på. Og så selvfølgelig børn og barnlige sjæle, som godt kan lide at lege i vandet.