Bolig

Sri Lanka tur- retur

Sri Lanka, er en stat omringet af mystik og et ton af oplevelser. Sidder du netop nu og overvejer hvor din næste ferie skal holdes? Hvorfor så ikke Sri Lanka? Staten, har en rig kulturhistorie, og mange seværdigheder.

elefanter i sri lankaSri Lanka, er på verdens top ti, når det kommer til befolkningstal på en ø. Øen har cirka 21 millioner indbygger, hvilket næsten er tre gange så meget som i Danmark.

På oplevelse i Sri Lanka

Udover en rig kulturhistorie, så byder landet også på mange aktiviteter, i form af bjergbestigning, trekking og muligheden for at komme helt tæt på Indiens elefanter.  Så hvis du har mod på en eventyrlig rejse, så burde du helt sikkert overveje en tur til Sri Lanka!

Hvis du har mod på et møde elefanter, så kan du besøge elefantbørnehjemmet Pinnawala Elephant Orphanage, hvor du får rig mulighed for at interagere med de mange elefanter unger. Det helt unikke ved Pinnawala er, at den i dag består af verdens største elefant flok.

Du kan også komme på en helt unik oplevelse ved, at besøge den gamle konge by, Kandy. Det er Sri Lanka’s buhdistiske centrum og det mest kulturrige områder i Sri Lanka. Ikke så langt derfra, har du også mulighed for, at opleve et af verdens smukkeste badestrande.  Stedet er bevaret i en meget autentisk “stil” og ikke præget af turist artefakter.

Husk forsikringen

Om du er til badeferie, juleferie, eller kulturelle oplevelse, så er Sri Lanka en stat der kan byde på noget til enhver smag. Derudover, så er det meget billigt at begå sig i Indien, og derfor behøver du ikke det store budget for at tag på oplevelser. Du skal dog nok huske en ordenlig rejseforsikring, da landet ligger udenfor EU og derfor er det gule og blå sygesikringskort ugyldig. Selvom mad og andet tilbehør er billigt i Indien, så kan det hurtigt gå hen og blive dyrt hvis du kommer til skade. Så husk derfor, at bestille en rejse og sygeforsikring inden du tager afsted.

Endelig, så skal du bare nyde landet og de mange oplevelser Indien har at byde på. Landet har en afslappet aura, og stedet hvor du blandt andet kan få stresset af. Du har mulighed for at stifte bekendtskab med Yoga og meditation. De fleste af disse koncepter, stammer fra Indien, og derfor en stor del af kulturarven. Du har derfor rig mulighed for, at komme helt tæt på oprindelsen af meditation og formålet med Yoga.

Og husk, at leve er at rejse!