Miljø & Grøn energiPrivatøkonomi

Spar penge på din energiløsning

green_energy

Er du en af de mange, der bruger flere penge end nødvendigt på din energiløsning? Og vidste du at du både kan spare pengepungen og miljøet ved at skifte den ud? Dansk Varme Service tilbyder en række energiløsninger – og der er helt sikkert også en for dig! 

Gratis konsulentbesøg

I Danmark er vi mange, der har gode intentioner om at skåne miljøet og nedsætte CO2-udledningen. Dog er det langt fra alle, der gør disse intentioner til handling. At skifte energiløsning er ofte en af de ting ‘vi ser på en anden dag’, hvilket resulterer i, at det aldrig sker.

Nu er det imidlertid slut med dårlige undskyldninger. Dansk Varme Service tilbyder et gratis, uforpligtende konsulentbesøg, hvor konsulenten vil guide og rådgive dig om, hvilken energiløsning, der er den bedste til dit behov.

Det eneste du skal gøre er at udfylde en formular, hvorefter du vil blive kontaktet af en konsulent, som vil bekræfte om han har tid den dag du har ønsket.

Optimér din bolig

Ønsker du at gøre noget aktivt for at skåne miljøet og samtidig spare på varmeregningen, er der nogle simple råd du kan følge.

  • Skift dit gamle olie- eller naturgasfyr: Et gammelt oliefyr bruger ofte mere energi end nødvendigt. Det samme er tilfældet for ældre naturgasfyr. Der er altså penge at spare ved enten at skifte til en nyere model eller til en helt anden energiløsning. Hvad enten du ønsker det ene eller det andet, står Dansk Varme Service klar til at hjælpe dig.
  • Tjek isoleringen af dit hus: Din varmeøkonomi afhænger af hvor tæt bygningen er isoleret. Er din bolig ikke isoleret godt nok, vil varmen forsvinde ud gennem væggen. Dette resulterer i, at du bruger mere energi end nødvendigt, hvilket både skader miljøet og koster på varmeregningen.

Få rabat ved udskiftning af din energiløsning

Hvis du ønsker at investere i en mere miljøvenlig energiløsning er det en god idé at slå til nu. Dansk Varme Service tilbyder lige nu store besparelser på en række energiløsninger. Det er altså en oplagt mulighed, hvis du har en ambition om at gøre din bolig mere miljøvenlig.

Står du over for en større omlægning af varme, er der ligeledes mulighed for at tage et Energilån gennem Dansk Varme Service. Som privatkunde har du mulighed for at få finansieret din energiløsning fra 5000 kr. helt op til 250.000 kr.. Således har du mulighed for at udskifte, supplere eller reparere din nuværende energiløsning.

Kontakt Dansk Varme Service for at høre mere om, hvordan du optimerer din energiløsning.