Diverse

Skal du studere? Tjek tilbud på brugte computere

Skal du til at studere, har du brug for den rette computer til jobbet, hvad end du skal tage notater fra forelæsninger, lave projektrapporter eller måske have fat i nogle mere komplekse programmer. Er SU din eneste indkomst, eller lønner studiejobbet ikke så godt, har du det sikkert allerede på rygraden at spare, hvor du kan. Computeren kan du spare på ved at købe den brugt. Brugte computere er der nemlig flere tilbud på, hvad end vi taler en Mac eller PC.

Skaf en kompakt computer at have med i tasken til fornuftige penge – køb en brugt bærbar fra et af flere mærker, herunder Lenovo, Dell og Apple. Som en niche finder du også de tilbud på bærbare til gaming, der trods de har et par år på bagen alligevel kan køre de nyeste spil.

Mange valgmuligheder ved processorkraft

Har du behov for en bærbar computer til at håndtere billed- eller videoredigering, bør du skele til processoren. Forhandlere af brugte computere ynder at have et bredt udvalg i kvalitet til rådighed, og derfor er det ikke svært at finde relativt dyre modeller med i7-processorer og billigere laptops med i5- eller i3-processorer til simplere opgaver, herunder tekstbehandling.

Få den personlige forbindelse til servicen

Vælger du at købe computeren brugt, får du kontakt til en (som det ofte er) lokalforankret forhandler, hvilket giver dig en mere personlig relation til servicen, end du får ved at være i kontakt med en international virksomheds lokale filials ansatte. Er der noget i vejen med din computer, er hjælpen derfor både distancemæssigt og rent mentalt lettere at række ud efter.

Få en computer til brug fra dag ét

Tøv ikke med at tjekke tilbud på bærbare computere, der har haft tidligere ejer. Computerne vil altid være sat i stand før salg, så du får en computer, du kan bruge intensivt fra første dag.