Bolig

Seks gadgets der vil forbedre din bolig

Til badet

Ikke mere barberingsrengøring

contentinfo

Et godt sted at starte med gadgets til din bolig, er på badeværelset. Her er der en række dagligdagsproblemer, som gadgets og lignende kan hjælpe med. Et sådant problem som mange mænd nok kender til, og i hvert fald en del kærester kender til når det ikke bliver gjort, er rengøring efter barbering.

Barbering efterlader ofte hår alle mulige steder omkring håndvasken, men med Trimmer/barberingsforklæde slipper du for dette. Forklædet bindes om halsen og sættes fast på spejlet med sugekopper. På den måde opfanges alle hår og kan nemt smides ud bagefter, uden den store rengøring.

Bedre og lettere håndhygiejne

I disse Corona-tider er vi for alvor blevet opmærksomme på vigtigheden af god håndhygiejne. Dette er også et område som en god gadget i boligen kan hjælpe dig med at få styr på. Med en sæbedispenser med sensor, kan du og eventuelle gæster nemlig få sæbe til håndvask uden at røre ved noget. Kiwis KSD-9922 er et godt bud på en sådan. Dispenseren fyldes op med op til 330 ml sæbe og giver derefter et skud sæbe hver gang der holdes en hånd under den.

Til haven og terrassen

Hygge-lys i mørket

Et andet sted gadgets kan forbedre din bolig, er udendørsarealerne: have, terrasse eller altan hvis du bor i lejlighed. Et ofte overset aspekt af haveindretning, er belysning. Selvom vi i Danmark har lange lyse sommernætter, varer solen ikke ved for evigt, og det kan ofte være hyggeligt at kunne blive ude efter solnedgang.

Du kan finde et stort udvalg af lækre og praktiske havemøbler på www.coolpriser.dk/shop/have-terrasse-9657s1.html.

En særligt hyggelig måde at få lys på udenfor, er med en eller flere havefakler. En sådan havefakkel i flot stål-design er ikke blot hyggelig når den er tændt, den er også pæn når den ikke er. På den måde får du en pæn have, der også kan lyse op når det er nødvendigt.

Planter i al slags vejr

Er du typen der drømmer om at dyrke egne grøntsager, har du sikkert ofte overvejet et drivhus. Men drivhus er ofte besværlige at anskaffe og kan være dyre. Derfor er der mange der skyder ideen til side, men sådan behøver det ikke at være.

Oh my homes drivhus med hylder gør det nemt for dig at få drivhus. Drivhuset koster ikke alverden, og er utrolig simpelt at samle. Det neutrale design stjæler ikke opmærksomheden, men sørger bare for, at dine planter kan vokse godt og beskyttet, selv i det danske klima.

Bedre lys

Alternativ belysning

En sidste del af boligen som gadgets ofte kan hjælpe med, er belysningen i boligen. Belysning er meget mere end bare klassiske lamper og elpærer, og mange utraditionelle produkter kan hjælpe en del på belysningen. Blandt disse er et såkaldt LED-bånd.

Et LED-bånd, er et langt bånd med en række LED dioder på. Ofte kan det være i flere farver og styre med en fjernbetjening. Et sådant bånd kan med fordel bruges mange steder, som et alternativ til mere klassisk belysning. Et godt eksempel er under et køkkenskab, så der kommer et mere jævnt lys på køkkenbordet.

Lys i skabet

En sidste gadget til din bolig, er til dig der gerne vil have bedre lys i skabe, det kan være tøjskabet eller andre. Visse skabe kommer med indbygget lys, men har dit skab ikke dette, kan du med fordel købe LED Skabsbelysning med Infrarød Bevægelsessensor.

Denne lille LED lampe, skrues fast på indersiden af skabet og lyser skabet op. Fordelen er at dens bevægelsessensor opfatter hvornår du åbner skabet. På den måde undgår du at lyset brænder mens du ikke bruger det. En perfekt lille gadget der kan give din bolig en lille forbedring.