Diverse

Sådan skaber du en lækker hyggekrog i stuen

contentinfoDet er blevet efterår, og der er intet som at sidde med en varm kop kakao og betragte regndråberne trille ned ad vinduet, mens du sidder med et lunt tæppe om benene eller bliver varmet op af brændeovnens flammer. Men måske har du først lige fået fat i den dejlige, behagelige lænestol, du kan trække dig tilbage i, mens du dykker ned i en god bog.

Her får du nogle gode tips til at skabe hjemmets hyggeligste hjørne.

Mal hjemmets stemning og udtryk

Du kan skabe en varme og hygge i dit hjørne, hvis du dypper malerpenslen i vægmaling. Du kan vælge at male noget af væggen eller lege med mønstre alt efter, hvad der falder i din smag. Det kommer til at se flot og indbydende ud og gør noget for oplevelsen af din hyggekrog.

Farven er helt op til dig, men du kan med fordel vælge en farve, som passer ind til dine møbler og den stemning, du gerne vil skabe i din hyggekrog.

Planter skaber liv og hygge

Der er ikke noget som en flot og dekorativ stueplante, som skaber liv. Med sine flotte grønne farver eller blomstrede flora giver det en strejf af naturen, som er perfekt for enhver krog, man gerne vil slappe af i.

Vælg fx en monstera, som står i en flot krukke på gulvet ved siden af din dejlige lænestol. Få fat på et lille, fint bord og sæt en pilea ovenpå en dekorativ table book.

Hyggebelysning

En rigtig fin måde at skabe stemning på er ved at vælge belysning, der lokker med hygge, er behagelig og lidt afdæmpet. Du kan fx vælge store glødepærer i fine fatninger, som svæver over dig, eller en dekorativ gulvlampe.

Sammen med lidt fint nips og et blødt tæppe er der lagt op til mange dejlige stunder. Hyg dig!