Diverse

Sådan planlægger du et festligt arrangement

contentinfoSkal du arrangere en fødselsdag, et bryllup eller noget helt tredje inden for den nærmeste fremtid?

Til sådan nogle arrangementer er planlægning nøglen til en succesfuld oplevelse, men det kan være uoverskueligt at tage hul på planlægningsprocessen. I denne guide får du en række gode råd, der kan hjælpe dig med at planlægge din næste fest.

Hvor skal arrangementet holdes?

Du har som udgangspunkt 2 muligheder for, når det kommer til, hvor arrangementet skal holdes henne. Du kan enten vælge at holde arrangementet derhjemme i trygge, hjemlige omgivelser. Den anden mulighed er at leje et festlokale til at sætte rammerne om dit arrangement.

En af grundene til at folk ofte vælger at leje et festlokale er, at der er meget mere plads at slå sig løs på. Så kniber det med at huse alle dine gæster hjemme hos dig selv, kan et festlokale være en oplagt løsning.

Få styr på gæstelisten

Du kan ikke afholde et festligt arrangement uden nogen gæster. Derfor skal du naturligvis have lavet en gæsteliste med alle dem, du godt kunne tænke sig tog del i dit arrangement. Det er en god idé at gå i gang med gæstelisten som noget af det første og få den sendt ud, så dine gæster får besked i god tid.

Lav en to-do-liste med de mange småting, du skal nå

Der er mange småting, du skal have styr på, når du arrangerer en fest. Det kan godt være uoverskueligt at gå rundt med disse gøremål i hovedet. Med en to-do-liste kan du få alle gøremålene – store som små – ned på papir, så de ikke skal fylde i dine tanker.

På din to-do-liste kan du notere alt lige fra at købe pynt, lave playliste, lave bordkort, planlægge festlige indslag og så videre.

Er du selv klar til at feste?

Nu mangler du faktisk bare selv at blive klar til fest. Hvis du gerne vil stå knivskarpt til din fest, kan du forkæle dig selv ugen inden med en frisørtid eller en ansigtsbehandling. Farver du dine bryn med brynfarve, er det også en god idé at få dette gjort inden festen. Derudover kan du undgå at stresse rundt på dagen ved at planlægge, hvilket tøj du gerne vil have på til festen. I tilfælde af, at du ikke synes, klædeskabet byder på noget spændende, har du tid nok til at shoppe et nyt sæt tøj.