Diverse

Sådan kan du holde en havefest på budget

contentinfoDet kan være, at du lige er flyttet i hus med have eller også så har du bare længe tænkt på at holde en havefest. Du savner måske mange af dine venner, og det kan være, at du har nogle venner, der bor langt væk, så det er ikke bare lige så nemt at se hinanden som det var engang. Men nu er du klar til at holde en sjov havefest, og så kan alle dine venner forhåbentlig komme, hvor I alle kan ende med at hygge jer. Men hvordan kan du holde en havefest på en budgetvenlig måde?

Stole

Du kommer nok til at mangle stole, hvis der skal inviteres mange mennesker, og du kan selvfølgelig prøve at høre nogle af dine venner, om du ikke kan låne nogle stole til aftenen. Hvis ikke, så kan det være, at du skal bruge nogle penge på klapstole, fordi klapstole er sådan nogle, som du altid kan bruge til noget. Der kommer altid en eller anden begivenhed, hvor du får brug for klapstole, og derfor ville det være en god løsning på problemet, hvis ikke du kan låne nogle stole.

Pynt

Det er en god idé at købe pynt, der er genanvendeligt, fordi det hermed også er mere miljøvenligt. Derudover er det altid godt at have forskelligt pynt til diverse begivenheder, og så er det godt at have noget, der netop kan bruges til mange forskellige ting. Det er også rart ikke at føle, at dine penge går til spilde, hvis det bare var pynt, der skulle smides ud efter at være blevet brugt en enkelt gang.

Mad

Det kan være lidt mere vanskeligt med mad, fordi det også er svært at finde noget alle kan lide. Det er i hvert fald en god idé at huske vegetarisk og eventuel vegansk mad.