Business & Iværksætteri

Sådan halverer du svind i din butik

Butikssvind er desværre et stort problem for mange butiksejere. Det betyder i sidste ende økonomiske tab. Men det er muligt for dig som butiksejer at gøre noget for at mindske svind betydeligt i netop din butik.

Svind trods butikssikring

De fleste butikker har sørget for at sikre sig mod tyveri. Alligevel oplever mange butiksejere et betydeligt svind, der i sidste ende kan resultere i store økonomiske tab. Derfor kan det være en god idé at overveje om din butik er sikret bedst muligt.

Typisk skyldes store butikssvind, at butikken ikke er sikret optimalt. Tyvene bliver dygtigere og dygtigere, og hvis din butikssikring er forældet, kan tyvene lettere gennemskue systemet.

Dårlig butikssikring er også nemt for tyvene at spotte. De butikker der ikke har en ny og moderne butikssikring, er lettere ofre, og tyvene vil derfor oftere udvælge disse butikker. Dårligt sikrede butikker er altså i højere grad udsatte end optimalt sikrede butikker.

Halver svind i din butik

Ved at vælge moderne varesikring er det muligt at halvere dit butikssvind. Ny og moderne varesikring er nemlig udviklet til at være et skridt foran tyvene.

Det kan for eksempel være Concept Tag – en alarmbrik der ikke kan brydes op. Det kan også være varesikringsantenner med metaldetektorer, da mange tyve har gennemskuet, at alarmer ikke går i gang, hvis varerne ligger i folieforede tasker, jakker mv.

Uanset om du har brug for det ene eller det andet, kan det være en rigtig god idé at investere i butikssikring, der kan følge med udviklingen, da det kan resultere i væsentligt mindre svind og derfor betydelige besparelser.

Hvad er dit behov?

Alle butikker er forskellige og har forskellige behov. Der er derfor ikke noget endegyldigt svar på, hvilke varesikringer netop din butik behøver for at være sikret bedst muligt. Det kan være en god idé at få analyseret dit behov gratis hos Alpha Security og samtidig få professionel vejledning, så du ikke ender med det forkerte.

Selvom din butik er sikret i forvejen, kan det godt betale sig at overveje, om det gamle skal skiftes ud med noget nyt, så du får så lille et tab som muligt. I sidste ende kan det nemlig betyde store besparelser for dig og din butik.