Samfund

Sådan finder du dine nyheder omkring Silkeborg

contentinfoJeg ønsker at finde informationer omkring, hvad der sker i og omkring Silkeborg, men hvordan gør jeg det nemmest? Hvis du er fra Silkeborg, er det måske et spørgsmål du har stillet dig selv, da mange ønsker at vide, hvad der egentlig sker i ens by. Måske er der en ny forestilling i Musikhuset, som du ønsker at læse mere om eller en indvielse af en ny vej, hvor borgmesteren kommer og holder tale. Alle disse begivenheder og arrangementer kan være svært at holde styr på, men samtidig ønsker man jo heller ikke, at være uvidende omkring, hvilke tilbud Silkeborg kommune udbyder, når du snakker med kollegaerne på arbejdet.

Det hele samlet ét sted

Var der ikke noget med, at det gamle bibliotek skulle bygges om? Var der ikke også noget med, at der ville åbne en ny restaurant nede ved havnen? Og var det ikke nu her, at den nye skole skulle åbne? Du kender sikkert til at have en masse spørgsmål omkring begivenheder og arrangementer i Silkeborg kommune, men i en travl hverdag er der ikke altid overskuddet eller tiden til at undersøge, hvornår eller hvor disse begivenheder finder sted. Her kan en netavis, som har samlet alt, der er at vide om Silkeborg kommune ét sted, være løsningen for dig. Så det eneste du skal gøre er at klikke ind på Silkeborgnetavis.dk og få overblikket over din by. Læs mere ved at klikke her.

Mere end bare oplevelser

Det er da fedt at være dén bland kollegaerne, som har bedst styr på, hvornår børneshowet er på biblioteket, men nogle gange er det også rart, at kunne læse alle sine lokale nyheder samlet ét sted. Så mens du undersøger, om der egentlig er flere billetter til børneshowet på søndag, kan du samtidig lige tjekke op på, hvilke nyheder der er omkring Silkeborg Kommune.