Rejser & Oplevelser

Sådan finder du det bedste shoppingcenter i København til familieturen

Shop i Glostrup Storcenter hvor der er masser af butikker og gratis parkering

Shoppingcentre i København er ret populære for børnefamilier, fordi det ofte er nemmere at tage familien med i et shoppingcenter frem for at holde styr på både børn og ting på strøget – specielt i regnvejr, til julegaveshopping, eller når I skal shoppe tøj til hele familien. Men hvilket shoppingcenter i København skal I vælge?

Vi har samlet et seks ting, du skal tjekke, når du skal vælge, hvilket shoppingcenter i København du skal besøge med din familie.

1. Er der gratis parkering?

Det er ikke alle shoppingcentre i København, der har gratis parkering. I shoppingcentre helt centralt i København koster det ofte penge at parkere, også selvom du shopper i centret. Mens shoppingcentre, der ligger lidt uden for centrum af København, har gratis parkering. Det gælder blandt andet Glostrup Shoppingcenter. Se mere om parkering i Glostrup.

2. Ligger det tæt på S-tog eller bus?

Har du ikke en bil, er det smart med et shoppingcenter i København, der ligger tæt på metro eller S-togsstationen, så du ikke skal gå langt med dine indkøb.

3. Er der gode caféer – også til børnene?

Varer turen i et shoppingcenter i København det meste af dagen, eller har I brug for en formiddagspause, er det rart at vide, at der både er caféer og restauranter med noget for både børn og voksne. Så hold øje med, om der er børnemenu eller børnevenlige restauranter.

4. Er der det relevante butiksmiks?

Skal du shoppe både børnetøj, tøj til dig selv, sportstøj og måske også noget til din bolig. Tjek om shoppingcentret i København har et godt butiksmiks med både tøj, bolig, børn, sport og skønhed.

5. Kan du handle ind samtidig?

Vil du spare tid, så find et shoppingcenter i København, hvor du kan handle ind samtidig som for eksempel Rødovre Centrum, hvor du finder en stor Føtex.

6. Er der events i shoppingcentret til de mindste?

Flere shoppingcentre i København har events til de mindste i weekenden, Så kan børnene blive underholdt, mens du kan shoppe tøj til dig selv. Det er en ren win-win situation.