Bolig

Sådan får du et lækkert soveværelse

Sådan får du et nyt lækkert spørgsmål

Sådan får du et nyt lækkert spørgsmål

Soveværelset er et sted, hvor skal kunne slappe op og få en god nattesøvn. Selvom vi for det meste kun sover i vores soveværelse, er det ingen undskyldning for, at der ikke skal være en lækker indretning, samtidig med at det indbyder til afslapning. Det kan sagtens lade sig gøre at få begge dele. Vi giver nogle tips og tricks til, hvordan du får et lækkert soveværelse, hvor du også kan sove i ro og mag.

En god nattesøvn frem for alt

Selvom det er smart at have en lækker indretning i dit soveværelse, er det vigtigste, at du har et godt sted at sove. Det vil sige, at sengen skal have det primære fokus i dit soveværelse. Skal du have en ny seng, er der mange forskellige muligheder. Det er meget forskelligt, hvad man er til, hvad angår madrastype til sengen. Nogen er til boksmadrasser, springmadrasser, skummadrasser eller noget helt andet.

Det kan også være, du foretrækker en kontinentalseng, der typisk er en samlet løsning. Uanset hvad er det vigtigt, at du vælger en madras, der passer til din krop. Selvom sengen er det vigtigste i soveværelset, kan du sagtens gøre det hyggeligt og smart med lækkert sengetøj, et sengetæppe og en masse puder. Det giver lige lidt ekstra til indretningen.

Smarte opbevaringsløsninger

De fleste mennesker opbevarer deres tøj i soveværelset. Det er derfor med at tænke i smarte opbevaringsløsninger for at få plads til så meget som muligt, samtidig med at det skal være en del af en lækker indretning. Det findes en masse fine garderobeskabe, der kan være perfekte til formålet. Man kan dog også gøre det på andre måder, hvor der kommer mere fokus på ens fine tøj, tasker og sko. I stedet for et garderobeskab kan man lave smarte løsninger med bøjlestænger, hvor man viser sit tøj lidt mere frem.

Har du fx en masse fint Karmamia Copenhagen tøj, der fortjener at blive vist frem, kan man lave sin egen bøjlestang ud af træ eller stålrør, hvor det får mere fokus, end hvis det er gemt væk i et skab. Du kan se mere her, hvis du mangler mere Karmamia Copenhagen til garderoben. Derudover kan det være godt med en kommode til alt dit andet tøj, der ikke behøver at hænge på bøjle. Det giver et blødere look til indretningen, da en kommode ikke er lige så voldsom som et garderobeskab.