Rejser & Oplevelser

Sådan får du den fedeste shoppingtur

Hvad end du skal købe tøj, sko eller make-up, og om det er med din mor, veninderne eller kæresten, så er der en række gode huskeregler, når du skal have den bedste shoppingtur. Her kommer vi med en række ting, du bør være opmærksom på.

Tid

Tid er Alfa og Omega, når du skal have den bedst mulige oplevelse i et shoppingcenter. Ikke nok med, at vi i forvejen stresser rundt for at nå et hav af ting i hverdagen, så vil man heller ikke stresse rundt, når man skal tage en beslutning omkring, hvilken top, der passer bedst til onsdag på arbejdet, eller om øjenskyggen nu også matcher den kjole, der er hjemme i skabet. Det er derfor vigtigt at sætte god tid af til din shoppingtur, og desto flere forskellige ting du er på jagt efter, desto mere tid skal du også sætte af.

Ps. hvis du har kæresten med, så er det dog nok en smart idé ikke at hive ham med rundt i hele centeret i jagten på den perfekte neglelak.

Destination

Det næste vigtige punkt for at være sikker på, at shoppingturen bliver en succes, det er destinationen for turen. Hvis det er høj solskin, så er en tur ned af strøget eller gågaden en fantastisk oplevelse, men hvis det derimod er regn, blæst og koldt vejr, så vil en tur i et shoppingcenter være den bedste løsning.

Her er det også væsentligt at vælge mellem, hvilket center man vil i. Forskellige centre tilbyder et forskelligt udvalg af butikker, og det kan derfor betale sig at tjekke udvalget af butikker på centerets hjemmeside, inden man vælger, hvor man vil hen. Det kan endda være interessant at tage til en anden by, da man for eksempel finder forskellige butikker i Århus og København.

Hvis man ønsker en ekstra oplevelse ift. destinationen for shoppingturen, så er en tredje mulighed også at tage på en udenlandsk storby shoppingtur. Her er Berlin og London gode muligheder, da de ligger i kort flyafstand samtidigt med, at man kan få flybilletterne til en snedig pris. Udvalget af butikker er ofte anderledes, og man kan mange steder få tingene lidt billigere end i Danmark. Derudover har Malmø også et stort udvalg af butikker på den anden side af Øresund, og kan derfor være et besøg værd.

Mad

Når man skal tage beslutninger, så er det sjældent en god idé at gøre det på tom mave, og det er derfor vigtigt, at man får lidt indenbords som minimum inden shoppingturen, hvis den er kortvarig. Hvis du har planer om en shoppingtur af flere timers varighed, så kan det også være en idé at få lidt at spise undervejs.

Ikke nok med at du har mulighed for at sidde og snakke lidt med din shoppingmakker, uden at det skal handle om de ting I skal købe, så giver det også fornyet energi til at kigge på flere ting, du skal købe. Der er derfor vigtigt, at du tager højde for at spisemulighederne er gode, der hvor du beslutter dig for at shoppe henne.