Diverse

Sådan er du opmærksom på fugt i hjemmet

contentinfoRigtig mange mennesker bor i hjem, hvor der er et utroligt dårligt indeklima. Der er fugt i husene. Måske er du en af de mange mennesker, og måske er du ikke. Det er dog alligevel utrolig vigtigt at være opmærksom på det, for det at bo i et usundt hjem, kan faktisk have utrolig mange helbredsmæssige konsekvenser.

Det er nemlig sådan, at hvis man har et dårligt isoleret hus, så har fugt nemt ved at danne sig i huset, hvilket kan give skimmelsvamp, som altså kan give disse helbredsmæssige konsekvenser.

Dette skal du holde øje med

Er du usikker på, om du er en af de mange mennesker, der bor dårligt isoleret, så skal du blandt andet kigge efter, om der er fugt i huset. Fugt viser sig ved skjolder eller skimmel på væggene, og der kan samtidig lugte muggent.

Samtidig skal du også holde øje med, om du fornemmer kulde og træk i dit hjem. Dette tyder nemlig på, at du har utætheder i huset, hvilket også betyder et dårligt isoleret hus, som kan medføre et dårligt indeklima.

Har man et dårligt indeklima kan det nemlig være årsag til lungevejsproblemer, influenza, hovedpine, kløende øjne, stoppet næse og koncentrationsbesvær hos dem, der bor i huset.

Hvad kan man gøre ved det?

Opdager du, at du har et dårligt isoleret hus, så er det muligt at gøre noget ved det. Dansktagbyg.dk tilbyder nemlig løsninger på alt det, der skal medføre, at du har et sundt og tæt hus. Hvad enten det er en efterisolering, der skal give bedre isolering i væggene, eller om det er et bedre og mere robust tag, så er det at finde hos dem. Så et bedre isoleret og sundere hus er faktisk ikke længere væk. Og det er altså vigtigt at få gjort noget ved fugten i hjemmet.