Business & Iværksætteri

Råd og vejledning til valg af rekrutteringsbureau

contentinfoHvis du gerne vil have hjælp af et rekrutteringsbureau til at rekruttere nye medarbejdere, men ikke er helt sikker på, hvordan du vælger det rette, så er du kommet til det rette sted.

Her får du nemlig nogle råd til, hvordan du vælger et rekrutteringsbureau passende til dine krav og behov. Det er nemlig vigtigt at få valgt de rette kandidater, da fejlrekruttering er dyrt for dig, og det med at få fundet og valgt kandidater kan være en meget tidskrævende opgave.

Derfor er det første step til at vælge et rekrutteringsfirma, at du skal have afstemt forventninger, sikre tæt samarbejde og finde et bureau med et stort netværk. På den måde kan de få fat i de bedste kandidater til netop din virksomhed. Dette får du hos asgaardrecruitment.dk.

Sørg for at de rette steps bliver gennemgået

Når du rekrutterer med et bureau, er der stadig en række steps, der skal gennemgås for, at du får den rette kandidat ind til jobbet. Dog er forskellen fra at gøre det selv, at du med hjælp fra et bureau ikke skal bære en særlig stor arbejdsbyrde. Derfor er det vigtigt at finde et bureau som:

  • Opsøger dyb indsigt i virksomhed, kultur, strukturer og værdier, da det er vigtigt at have kendskab til ved rekruttering
  • God erfaring med udvælgelse af kandidater i forhold til ovenstående
  • Være behjælpelig med afsluttende samtaler
  • Opfølgning på proces for eventuel forbedring til en anden gang

Find en samarbejdspartner og nyd godt af den i mange år

Ved at vælge et bureau, der opfylder disse steps, får du et firma, der samarbejder med dig, og du kan hurtigt gøre brug af dem igen, hvis du skal have nye kandidater ind. Derfor er det godt givet ud at finde et bureau, du kan arbejde sammen med fremadrettet.