Business & Iværksætteri

Professionel vinduespudsning i Århus

contentinfoHar din virksomhed brug for en aftale om vinduespudsning? Det er en tjans, der er nødt til at blive gjort ind i mellem for at holde din virksomheds udseende så rent og flot som muligt. Ud over vinduespolering i Århus til din virksomhed, kan du også finde vinduespudsning i resten af Midtjylland samt på Fyn.

Skinnende resultater uden stribede vinduer

Der er ikke noget være end vinduer, der er stribede, når de første solskinsstråler rammer glasset efter en pudsning. Her anvendes i stedet et rentvandsanlæg, der leverer kalkfrit vand. Det betyder, at der efter pudsningen ikke kan opstå kalkstriber på vinduerne. Det er ikke en hindring, at jeres virksomhed ligger et par etager oppe – anlægget kan klare pudsning i op til 18 meters højde. Der er ingen krav til, hvor tit du skal have gjort dine vinduer rene. Du kan vælge en abonnementsservice, hvori det er tilpasset, hvor ofte, du får besøg af en vinduespudser. Tilbuddet kan tilpasses til både kontorlokaler, butiksfacader eller på tilbygninger. Virksomheden har stor erfaring med pudsning af vinduerne, så du behøver ikke være nervøs for, om resultatet er godt nok.

Samarbejde med kunden i fokus

Kunden er den eneste, der får resultatet at se på daglig basis, og derfor er I som virksomhed også i fokus, når det handler om at finde frem til en aftale, der gavner jer. Der samarbejdes mellem virksomheden, der polerer jeres vinduer, og jer, så I kan få indflydelse på, hvad I ønsker, der skal poleres og pudses. De systemer, der benyttes til vinduespudsningen, er miljøvenlige, så der ikke går uanede mængder af vand til spilde, når der skal pudses vinduer. Virksomheden har gennem flere år opnået bred erfaring gennem samarbejde med både kommunale instanser, samt private og offentlige virksomheder. Kort sagt kan vinduespudsningen foretages på alle flader i din virksomhed, der er lavet af glas.