Diverse

Lækre sandaler med svangstøtte

contentinfoNår du er ude at gå en tur, har du formentlig tænkt over, hvilket fodtøj du har på. En del har fået lavet løbestilsanalyse, når de køber løbesko, og langt de fleste har også fået vejledning og testet mange forskellige sko, når det handler om sko, man skal vandre i eller blot gå rundt i hjemme i stisystemerne. Til gengæld glemmer de fleste alt om svangstøtte og god pasform, når de skal have sandaler. De færreste tænker over, hvor langt man går i et par sandaler, men sandheden er, at man når rigtig vidt omkring, specielt hvis man har dem med på ferie.

Birkenstock sandaler yder den svangstøtte, som ellers er svær at finde i sandaler. Her er en pude i sålen, der lægger sig tæt op ad din fod, så du ikke falder indad og risikerer at gå lidt kalveknæet og få ondt.

Flere forskellige modeller

Mange forbinder Birkenstock med de sandaler uden hælrem, man hurtigt kan stikke i. Rigtig mange mennesker ejer sådan et par, eller et par, der ligner, og selv i disse er der god svangstøtte. Til gengæld findes der også en hel del andre sandaler, både Birkenstock til herrer og Birkenstock til damer. Nogle har rem bagpå, så de sidder fast på foden, men faktisk findes der også både sko og støvler fra mærket. Det er ikke noget, der er særligt mange, der er opmærksomme på, men måske det kan være interessant at kigge på, hvis man allerede har konstateret, at sandalerne sidder godt på foden.

Sandalerne er produceret med kvalitet for øje, og derfor er sålen da også dejlig behagelig at gå i. Remmene kan spændes eller løsnes, så de tilpasses foden, og selve læderet er i bedste kvalitet, så det ikke skaller af i farven. Det er sko, der kan holde til mange kilometers gang – eller fungere som stik-i-sko på en terrasse.