Diverse

Inspiration til fornyelse i boligen? Se med her

contentinfoFornyelse i boligen er altid godt, men det kan måske være udfordrende lige at komme frem til, hvad en god fornyelse vil være. Den skal være mærkbar, men måske skal den heller ikke komme til at fylde for meget? Læs med her og få gode råd.

Dagligstuen kan peppes op med større såvel som mindre investeringer

Dagligstuen er et af de mest benyttede rum i boligen udover soveværelset, og det er derfor også vigtigt, at du føler dig tilpas i din dagligstue. Det gøres blandt andet ved at sikre en god indretning og ved at have flotte, solide og gode møbler. Hvis du trænger til fornyelse, kan du eksempelvis vælge mindre ændringer såsom at hænge et nyt maleri eller billede op på væggen, skifte gardiner eller lignende. Dette er små ændringer, som alligevel vil betyde en del i det større billede.
Det kan også være større indkøb såsom en ny sofa, sofabord eller lignende – se her. Det vil give meget nyt liv til indretningen, og det kan måske også være, at de gamle møbler trænger til en udskiftning. Ved eksempelvis at købe en ny sofa eller lænestole, kan du virkelig mærke en ændring, da du i forhold til komfort og udseende mærker stor forandring.

Pryd spisestuen med nye stole

En anden fornyelse kan ske i spisestuen. Måske dine gamle stole er ved at falde fra hinanden, måske sidder du dårligt i dem eller andet. Det gode ved nye spisebordsstole er, at de kan fås i mange forskellige udseender, så der vil også være stole, som kan gå til dit spisebord, hvis ikke du vil udskifte det. Her kan du eksempelvis vælge den populære skal-stol, som kan fås i både stof og stærk plastic samt i mange forskellige farver. Derved kan du vælge netop ud fra dit spisebord og på den måde få fornyelse ind i boligen.