Bolig

Indret dit soveværelse via online-handel – og spar mange penge

contentinfoGår du og overvejer at lave om i soveværelset? En seng er en vital del af et soveværelse, men det er også et møbel, der koster mange penge. Sengen skal være produceret i god kvalitet, så den kan holde så længe som muligt, men det kan føles helt umuligt at få råd til en ny. På hjemmesiden Sengeguruen kan du skabe dig et overblik over forskellige typer af elevationssenge, du kan købe online. Du kan typisk spare mange penge ved at købe din seng online frem for at gå i en fysisk forhandler, og det er nemt at skabe sig et overblik over, hvor du kan gøre den bedste handel og få mest muligt ud af dit køb.

Speciel madras med mange komfortzoner

Der findes mange forskellige måder at lave en elevationsseng på. Sense har designet en seng, hvor madrassen er temmelig speciel. Den er opdelt i fem dele – såkaldte komfortzoner – der hver især kan reguleres, så du ligger så godt som muligt. Madrassen består af pocketfjedre omgivet af skum, så du vil aldrig få følelsen af at ligge på fjedre – i stedet vil du mærke, at madrassen former sig efter din krop, så du ikke vågner med ondt i kroppen efter at have ligget forkert. Selve elevationsdelen kan både styres via den fjernbetjening, der medfølger, men du kan også vælge at bruge din telefon eller tablet, hvor du kan installere en app, som du kan bruge til at elevere din seng med.

Flot design med lægger sengegavl

Vil du gerne have en seng, der virkelig skiller sig ud? Wonderlands elevationsseng er næsten kongelig i sit udtryk, der med sin mørkeblå farve kan give et helt nyt udtryk til dit soveværelse. Hovedgavlen er som en stor, bred pude, der gør sengen mere samlet i sit udtryk. Minimalistiske, simple stålben er med til at give sengen et udtryk, der er mindre tungt end man ellers ville kunne risikere. Det er værd at bide mærke i, at madrassen desuden er svanemærket, så du kan være sikker på, at materialet, den er fremstillet i, er ordentligt og lever op til en høj standard. Det skal bemærkes, at ben og gavl ikke følger med til sengen, men skal købes separat. Til gengæld har du den fordel, at du både kan elevere hoved- og fodende, så uanset, hvordan du sidder bedst, kan du udnytte det, når du skal sove, læse eller bare har brug for en halv times ro.

Luksus og 15 års garanti

Vil du godt have en seng der lige har lidt ekstra at prale af? Sirius Black er en seng, hvor der på ingen måde er sparet på detaljerne. Sengen er dansk fremstillet med ben og ramme i svensk fyrretræ og en madras med pocketfjedre og hybridskum, der giver din krop optimal komfort. Madrassen har fem komfortzoner, så de forskellige områder tilsvarer din krop og kan reguleres, så du ligger så godt som muligt og ikke får ondt i ryggen, selv hvis du er faldet i søvn på den forkerte side. Desuden er sengen i en kvalitet, der gør, at den kan holde mange år ud i fremtiden. Skulle der mod forventning opstå problemer, er der 15 års garanti på sengen, hvilket også siger noget om, at sengen virkelig er holdbar. Sengen har en motor fra den danske producent Linak, der er specialiseret i en støjfri og let oplevelse. Sengens topmadras har en latexkerne, der sørger for, at madrassen ventileres godt og at fugt og sved ledes væk fra din krop, så du ikke vågner op og føler, at du er helt klam af varme.