Privatøkonomi

Hvornår har jeg penge på min konto?

Penge_loen

Kender du det ikke? Mange oplever ofte at tænke, hvornår er det lige min løn udbetales? Når de så har tænkt over det, ved de nærmest ikke hvor de skal finde de oplysninger henne. Det er jo alt for pinligt at spørge sin chef om hvornår det er, for så virker det lidt som om man ikke har styr på tingene og måske er lid desperat. Dog er det en helt naturlig ting, at finde ud af det. Rigtig mange ved slet ikke hvornår dagpenge udbetales og det at ringe til kommunen eller a-kassen og spørge efter det, virker alt for pinligt at gøre.

Heldigvis har vi Google

Nu om dage kan du med en simpel Google søgning, finde det hele og ret nemt endda. Du skal ikke længere lede efter de informationer på kommunens hjemmeside, hvor de ofte, nærmest slet ikke er til at finde. Faktisk kan det for mange være alt for svært, at finde det, på de offentlige og kommunale hjemmesider. Her er der slet ikke tænkt nemhed og brugervenlighed ind, når man laver de hjemmesider og derfor er det svært, bare at finde hvornår er næste gang boligsikring er sat til udbetaling. Uheldigvis ser det ikke ud til, at der fra det offentlige side, bliver gjort noget ved det, de næste par år.

Mens vi venter og håber

Især ældre har meget svært ved, at bruge og finde ud af de kommunale hjemmesider når de fx skal læse noget om ældrecheck. De tænker måske at det bare er dem der er for gamle og de må bare vente til ældrecheck udbetaling finder sted. Nu er det desværre kun en gang om året det sker, så for en del, kan det ende med de venter længe i uvished, før de kan se, det står på kontoen. Faktisk er det ret synd.

De informationer kan findes

Jo mere man ved om næste udbetaling, jo bedre kan man også planlægge og vide hvor lang tid ens penge skal slå til. Det er slet ikke uvæsenlig om de skal slå til 1 uge, 2 uger eller 1 måned. Derfor er det meget rart at vide. Med en lille søgning på Google kan du hurtig finde hjemmesider der kan forklare hvornår det sker og det skaber tryghed og vished. Så hjælp gerne din mormor eller anden person i din familie, med at finde de informationer, for de er til at finde, nogle skal bare have lidt hjælp til, at finde dem.