Bolig

Hold da fest… i haven

Teltudlejning – når sommeren skal nydes

Sommeren er kort i Danmark, så det er begrænset hvor meget vi får udnyttet haven. Når solen endelig kigger frem, er det oplagt at bruge haven til at holde fest. Selvom sommeren generelt har et overtal af soltimer om dagen, kan det stadig være praktisk at slå et festtelt op. Så er man beskyttet mod regn, blæst og kan desuden holde varmen om aftenen. Festtelte er praktiske, når de er i brug, men de fylder til gengæld i garagen, når de ligger vinteren over. Derfor kan det i stedet være en god løsning at låne eller leje teltet og levere det tilbage, når festen er overstået. Hvis du ønsker at leje et festtelt til en god pris, kan du besøge www.teltudlejningspris.dk og modtage op til flere skræddersyede og uforpligtende tilbud på teltudlejning.

Hvad følger med i teltudlejning?

Du har mulighed for at leje mere end blot teltet til din fest. De fleste teltudlejningsvirksomheder tilbyder leje af al slags udstyr til en god fest. I forbindelse med teltudlejningen kan du blandt andet også leje:

 • Borde & stole
 • Service (couverter)
 • Glas
 • Skåle & fade
 • Kaffemaskiner
 • Duge & servietter
 • Popcorn & slush-icemaskiner
 • Fadølsanlæg
 • Varmeblæsere
 • Hoppeborg
 • Jukebox mm.

Har du brug for catering?

Hvis du er festens midtpunkt og ønsker at have fokus på dine gæster, kan det være uoverskueligt at skulle sørge for de praktiske elementer til festen. Ønsker du at slippe for madlavningen, er det nemt at skræddersy en menu, som passer til dine behov. Der er næsten ingen begrænsninger for, hvad du kan bestille af mad og drikke til din fest. Det er tilmed muligt at få tjenere og kokke til at klare serveringen. Forhør dig på teltudlejning.dk og få skræddersyede tilbud til din fest.

Partytelte der passer til lejligheden

Ønsker du at holde bryllup i haven, kan du leje dit telt med passende udsmykning. Der er mulighed for at pynte teltet med smukke lysekroner, hyggelige lamper med mere. Du vil blive kontaktet er eksperter på området, således at dine behov og krav bliver dækket og du får netop den fest, du har i tankerne. Teltudlejning skal ikke være en nødløsning men skal indfri dine forventninger til den perfekte fest.

Få hjælp til de praktiske overvejelser

Vælger du at benytte teltudlejningspris.dk, vil du blive kontakt af en fagekspert som klarlægger dine behov og krav i forbindelse med teltudlejningen. I fællesskab vil I gå igennem de praktiske overvejelser, så du ikke glemmer noget. Dernæst vil du blive kontaktet af op til flere udvalgte teltudlejningsvirksomheder, som kan indfri dine forventninger til din fest. Når dine behov er klarlagt vil du modtage flere tilbud, som du kan vælge imellem. Det sikrer dig høj kvalitet til den bedst mulige pris. Tøv ikke med at benytte teltudlejningspris.dk – det er gratis og uforpligtende.