Diverse

Her tager du på shopping i Aalborg

Shop i Glostrup Storcenter hvor der er masser af butikker og gratis parkering

Danmarks fjerdestørste by, Aalborg, der også kendes som Nordjyllands hovedstad, er et ideelt besøg værd for dig, som vil på en hyggelig shoppingtur ud i det danske land. Aalborg hører nemlig til blandt de få steder i Danmark, hvor detailhandlen fortsat er i vækst. Rent faktisk slår butikkerne i Aalborg landsgennemsnittet.

Derfor kan du være sikker på at finde et sprudlende og indbydende shoppingmekka i Aalborgs bymidte, hvor den gode stemning og de mange muligheder kan holde shoppingentusiasten i gang hele dagen. Skulle der være brug for en pause, findes der også masser af hyggelige spisesteder og caféer i Aalborg, som er værd at prøve.

Når du så er i Aalborg, melder det store spørgsmål sig hurtigt. Hvad skal jeg se, og hvor skal jeg starte? Af denne grund finder du i denne guide et uddrag af de mest væsentlige shoppingmuligheder, som du kan glæde dig til i Aalborg.

1. Nyåbnet Magasin på 7.500 m2

I 2018 åbnede Magasin sit syvende stormagasin i Aalborg i Friis Shoppingcenter. Den nye Magasin i Aalborg byder i dag på intet mindre end 7.500 m2 spækket med tøj, sko, accessories, boligindretning, delikatesser og mange andre lækre ting lige midt i byen. Her kommer man hurtigt til at gå på opdagelse i flere timer i Magasins spændende, luksuriøse og eksklusive varesortiment med noget for enhver smag.

2. Friis Shoppingcenter

Besøger du Magasin i Aalborg, kan du med fordel smutte ind i Friis Shoppingcenter bagefter. Magasin tilhører nemlig shoppingcentrets butiksudvalg, som også byder på en Jysk Sengetøjslager, neglesalonen Scandic Nails, Sport 24 samt flere lækre caféer og spisesteder. Kommer du i bil, finder du i øvrigt et godt bud på Aalborg midtbys billigste parkering i shoppingcentrets parkeringskælder.

3. Aalborg City

Aalborg City, der også kendes som Aalborgs handelsstandsforening, repræsenterer et hav af spændende butikker, specialforretninger, spisesteder, caféer og kulturelle begivenheder i Aalborg midtby. De står blandt andet bag aktiviteter som Julemarkedet på Gammeltorv, Aalborg Regatta og Aalborg i Rødt.

4. Bispensgade og Algade

Mens Aalborg ikke just kan karakteriseres som en Europæisk storby, så kan byen alligevel bryste sig af at have to hovedstrøg, Bispensgade og Algade. Gaderne ligger parallelt i hjertet af Aalborg og udspringer i en masse hyggelige, små sidegader foruden Aalborgs notoriske festgade, Jomfru Ane Gade. Snyd ikke dig selv for et besøg på Aalborgs to svar på Kurfürstendamm.

5. Aalborg Storcenter

Skal det være stort? Altså rigtigt stort? Så skal du tage i Aalborg Storcenter i det sydvestlige Aalborg. Her finder du 75 butikker, gratis parkering og landets største Bilka. Centret har altid sjove aktiviteter på programmet for både børn og voksne samt hyggelige spisesteder, hvor du kan få stillet sulten.