Diverse

Her er de hyggeligste spisesteder midt på Frederiksberg

Læs i denne artikel hvor på Frederiksberg, du får de bedste madoplevelser

Hvad er det bedste spisested på Frederiksberg? Hvor finder jeg den hyggeligste kaffebar? Og hvor er det gode sted til kaffe og kage i den københavnske bydel? Du er ikke den første, der har stillet sig selv disse livsnødvendige spørgsmål.

Med et stort og varieret caféudvalg på Frederiksberg kan man hurtigt komme fadet. Men går man efter creme de la creme, skal man være lidt opmærksom. Derfor får du her en guide til nogle af de bedste spisesteder på Frederiksberg.

Morgenmadscaféer midt på Frederiksberg

Er du på udkig efter sund morgenmad? Midt på Frederiksberg ved Frederiksberg Station finder du blandt andet den kendte juicekæde Joe & The Juice med lækre juicer, sunde smoothies og morgenmadsskåle – perfekt til den hurtige morgenmad på farten. Dertil ligger der en række morgenmadsrestauranter i Frederiksberg Centret samt på Falkoner Allé.

Er du mere til morgenkaffe, finder du også en Starbucks samt en Espresso House med friskbrygget kaffe og brød. Her kan du være sikker på at finde kaffe i høj kvalitet brygget efter alle kunstens regler. Du kan også besøge Kaffevaerk på Smallegade, hvis du er en ægte kaffeconnoisseur.

Der er både gode muligheder for at nyde kaffen ved Solbjerg Plads på den solrige side af Frederiksberg Centret, eller tage den med to-go og nyde den i Frederiksberg Have.

De bedste frokoststeder til den lille og store sult

Skal du have en god frokost på Frederiksberg, er der flere oplagte go-to steder, som er værd at overveje. Den muligvis mest kendte mulighed findes på Smallegade og hedder Sokkelund Cafe & Brasserie. Her serves en franskinspireret a la carte menu med alt fra moules frites til beuf bearnaise, saftige burgere og meget mere.

Det kan også være en god idé at slå et smut ned af Gammel Kongevej, hvor du vil møde et væld af spisesteder og caféer. Her kan særligt Ipsen & Co anbefales. Det er lidt af en lokal favorit – og med god grund. For ejerne har skabt en fantastisk atmosfære, hvor du kan nyde en god frokost.

Spisested, der har mere end mad på menuen

Hvis du vil have en sjov oplevelse, mens du spiser et dejligt måltid, bør du svinge ned forbi Bartof Café, hvor der hver tirsdag er ”Open mic” stand-up. I alle weekender bliver der også spillet live-musik på caféen om aftenen.

I samme stil kan du hver fredag og lørdag komme til cocktail-fest på Café Viggo, hvor forskellige DJ’s spiller op til til dans efter klokken 22. På den måde kan du kombinere et lækkert cafébesøg med en efterfølgende tur i baren på caféen.