Business & Iværksætteri

Forsinkelse på levering af reservedele kan koste dyrt

Få din levering bragt til tiden

Er du virksomhedsejer, eller står du blot for logistikken i den virksomhed, du er ansat i? Uanset hvilken af delene, du kan nikke ja til, ved du formentlig, hvor vigtigt det er for en virksomhed at få leveret reservedele og lignende til tiden. Hvis de reserveldele din virksomhed har bestilt bliver forsinket, kan det koste dyrt. Dette vil netop gå udover virksomhedens kunder, da det produkt de skal have leveret også vil blive forsinket. Det er vigtigt for alle virksomheder, uanset hvilken branche det er i, at have glade og tilfredse kunder. Derfor er det ligeledes vigtigt med hurtig levering på reservedele til din virksomhed.

Vælg din leverandør nøje

For at undgå utilfredse kunder, som i sidste ende kan koste dyrt for virksomheden, er det vigtigt at vælge en god leverandør, som kan levere diverse reservedele til tiden. Derfor tilbyder DANX, som er en transport- og logistikvirksomhed, at du modtager dine reservedele til tiden. Dette lægger de stor vægt på, da de ønsker at løse problemerne med forsinkelser af diverse reservedele. DANX er netop Nordens førende specialist indenfor reservedele logistik. De leverer til både Norden og Europa inden for 24 timer og sørger derfor for, at du modtager det du skal til tiden. De kan garantere dig en god, hurtig og sikker levering. Kvaliteten af deres arbejde er i top med en leveringssikkerhed på 99 %.

DANX kan derfor være en god løsning for din virksomhed, hvis I har et ønske om at satse på kvaliteten fremfor kvantiten, hvilket bestemt kan betale sig.

Levering om natten

En af måderne hvorpå DANX kan garanterer hurtig levering af dine reserveldele, er ved, at de leverer om natten. Deres kerneforretning er derfor natdistribution. Denne nattelevering garanterer, at din virksomhed modtager det de skal inden kl.7.00 næste morgen. Du skal derfor ikke gå og bekymre dig for, om diverse reservedele er forsinket, og hele dit arbejdet dermed bliver rykket.

Det viser sig faktisk, at virksomheder som vælger at få leveret deres reservedele om natten, når mellem 1-2 kunder mere om dagen, sammenlignes med de virksomheder, som får leveret reservedele om dagen. Ved natlevering er medarbejderne netop klar til at møde ind og arbejde effektivt lige fra morgenstunden. Der er derfor store fordele ved at vælge et transport- og logistiskfirma, som leverer om natten.

DANX har et stort netværk

DANX har et stort netværk, da de distribuerer på tværs af både nationale- og nordiske grænser. Dette gælder bl.a. europæiske lande som Tyskland, Holland og Belgien. Alt efter afstanden benytter de sig af transportformer som varevogne og fly. DANX hurtige levering sker også grundet deres eget in-night distributionsnetværk. De har lagere i både Hannover og Hamborg, som er centralt i forhold til levering af reservedele i Norden. Hvis afstandende er for store, vil leveringen ske ved benyttelse af aftenfly.