Diverse

Fleksibel online yoga for begyndere

Online Yoga

Vil du gerne dyrke yoga, men har du svært ved at finde tid til at møde op i et rigtigt yogastudie til undervisning, så kan du med fordel vælge at dyrke yoga hjemme I stuen. Du kan enten købe en yoga video og sætte den på din dvd- eller blueray-afspiller, eller du kan benytte dig af én af de mange muligheder for at se yoga video online.

Mange fordele ved online yoga

Fordelene ved at finde en udbyder af yoga video online er mange. For det første er det utrolig fleksibelt, fordi du kan dyrke yoga, når det passer dig. De fleste moderne mennesker har en travl hverdag, hvor logistikken skal gå op i hver enkelt familie, og så kan det være svært at få tid til det hele. Med en yoga video online kan du dyrke yoga på alle tidspunkter af døgnet, og du bestemmer selv, om det skal være korte eller lange programmer.

Ubegrænset adgang til yoga online for 99 kr. om måneden

På nettet finder du professionelle udbydere af yoga, som tilbyder, at du f.eks. for et månedligt beløb på 99 kr. kan få adgang til mere end 800 yoga videoer online. Det er professionelle og erfarne undervisere, som underviser i videoerne, så du får den samme kvalitetsundervisning, som hvis du går til yogaundervisning i et rigtigt yogastudie. Al undervisning foregår på dansk, hvilket for især begyndere kan være en fordel, når man skal lære de mange forskellige yogastillinger og teknikker at kende.

Hvorfor er yoga så sundt?

Yoga er kendt for at være en sund og afstressende motionsform, så hvis du ønsker at forbedre dit helbred og genvinde din balance fysisk og psykisk efter en lang stresset arbejdsdag, så er yoga den helt rigtige motionsform for dig.

Find den yogaform som passer dig

Du kan vælge mellem flere former for yoga. Som nybegynder kan det virke lidt overvældende, og du kan måske være i tvivl om, hvilken slags yoga du skal vælge. Du kan altid søge professionel vejledning og kontakte folkene bag de hjemmesider, som udbyder yoga video online. Så kan de hjælpe dig.

De 10 mest populære yoga former

Aerial-yoga har akrobatiske øvelser, hvor man ”hænger” i luften. Acro-yoga dyrkes sammen med en partner og har akrobatiske elementer. Ashtanga-yoga er fysisk krævende og har fokus på åndedræt. Hatha-yoga er serier af fysiske yogastillinger, som har til formål at få krop og sin i ro og forberede meditation. Iyengar-yoga anvender udstyr som bælter og blokke og har stort fokus på, at øvelserne udføres korrekt. Kundalini-yoga er yoga i kombination med åndedrætsteknik og meditation. Power-yoga minder om ashtanga-yoga, men det er den enkelte underviser som bestemmer stillingerne. Restorativ yoga har få stillinger, og man ligger eller sidder behageligt og støttet, så man kan hvile sig og slappe af. Yin-yoga har fokus på at strække bindevævet og blive afspændt, så man sidder i hver enkelt stilling i lang tid. I Vinyasa-yoga glider man flydende fra én stilling til en anden.’

14 dages gratis prøveabonnement

Nogle udbydere af yoga video online tilbyder, at du kan få 14 dages gratis prøveabonnement og teste, om yoga video er noget for dig. I det store udvalg af videoer kan du vælg netop den yoga video for begynder, som passer til dit behov. En yoga video på dansk er også nemmere at følge i end f.eks. yoga-videoer på engelsk, som du også kan finde online hos udenlandske udbydere.