Privatøkonomi

Fem gode råd, når du skal privatlease en Audi

Lease en sort audi hos Carclub

Drømmer du om at lease en eksklusiv Audi? Det kan ofte være en god idé at lease i stedet frem for at købe, men der er også en del faldgruber, som du bør være opmærksom på. Derfor er her fem gode råd til dig, der drømmer om Audi leasing.

1) Vælg en forhandler du er tryk ved

Det er vigtigt, at du går efter en forhandler, du føler dig tryk ved. Så er du sikker på, at du kan gå derfra med ro i maven uden at skulle bekymre dig om, om der kan opstå problemer. Samtidig er det ofte lettere at forstå lejekontrakten og forsikringsvilkår, når forhandleren tager sig ordentlig tid til at gennemgå den med dig.

2) Få en kontrakt med det rette kilometertal

Har du tidligere haft en bil, er det måske nemmere at regne ud, hvor meget du plejer at køre årligt. Men det kan dog alligevel være svært at bedømme, hvad der vil ske i fremtiden. Så det er en god ide at overveje følgende, inden du leaser:

Forestiller du dig en flytning eller jobskifte i nærmeste fremtid? Er leasingbilen den eneste, jeg skal bruge, eller er der også en anden bil til rådighed? Giver kontrakten mulighed for tilbagebetaling af underkørte kilometer? Husk, leasing kan ofte være en god løsning, men kan samtidig hurtigt blive dyr, hvis du ikke får lavet en ordentlig aftale.

3) Få styr på, hvad leasingbilen koster?

Når du skal finde uf af, hvad din leasing-Audi koster, kan det være en god ide at undersøge følgende i din leasingkontrakt: Er der en førstegangsydelse eller depositum? Service og vedligeholdelse? Det er desuden en gode ide at tjekke, at din leasingkontrakt indeholder en række underpunkter som vejhjælp og forsikring.

4) Få styr på, hvornår den kan afleveres tilbage

Som udgangspunkt er du kun bundet af en privat leasingkontrakt i 11 måneder, og herefter kan du komme ud af kontrakten med kort varsel. Det vil sige, at du kan komme ud af din kontrakt efter 12 måneder.

5) Flexleasing, privatleasing og sæsonleasing

Find ud af, hvilken leasingform, der passer til dig og dine behov. En flexleasing er perfekt til dig, der drømmer om en let løsning til at leje en luksusbil, du binder nemlig mindre af din personlige kapital.