Business & Iværksætteri

Få professionel hjælp med EkspertValg

Det er efterhånden blevet ret populært med hjemmesider der tilbyder forskellige ting, og hvor man kan bestille flere tilbud på den samme ting. Det kan man for eksempel prøve med flytninger, operationer, lånemuligheder og professionelle erhvervsløsninger. EkspertValg er en af de mange hjemmesider, hvor man kan modtage tilbud på forskellige erhvervsløsninger. ekspertvalg

På EkspertValg kan man modtage tilbud på mange forskellige ting, for eksempel:

 • Kaffeautomater
 • Kopimaskiner
 • Printere
 • Telefonanlæg
 • Vandkølere
 • Betalingsterminaler
 • Kassesystemer
 • Butikssikring
 • Eventplanlægning
 • Inkasso
 • Oversættelser
 • Tidsregistering
 • Vagtplanlægning

Man har i det hele taget stor mulighed for at outsource en masse forskellige ting i virksomheden, som man ikke selv er ekspert i.

Fokus på kaffeautomater

Det er en rigtig god idé, at sørge for at have en ordentlig kaffeautomat i virksomheden, fordi det er noget, som medarbejderne går meget op i. Overvej derfor om I skal købe, leje eller lease en kaffeautomat, og hvor mange ting I skal tilkøbe. I kan for eksempel leje kaffeautomaten fra det samme sted, som leverer jeres kaffe og ekstraudstyr. Relevant ekstraudstyr til en kaffeautomat kan for eksempel være kopper, låg, rørepinde, sukker, kaffefløde, kaffesirup og lignende, hvilket er ting I ikke nødvendigvis har brug for.

I skal også overveje hvor avanceret en kaffeautomat I har brug for, hvilket afhænger meget af hvor god kvalitet og stor kvantitet I ønsker jer. I kan for eksempel købe en kaffeautomat der kun kan producere normal sort kaffe, eller I kan vælge en kaffemaskine der er avanceret, og som kan lave mange forskellige typer af kaffe.

I kan også se på hvilken type kaffe kaffeautomaten arbejder med, om det er instant kaffe, formalet kaffe, kaffebønner eller ekspressobønner. Med instant kaffe får I naturligvis noget meget hurtigt brygget kaffe, mens formalet kaffe er det allermest brugte og populære i erhvervsvirksomheder. Kaffeautomater der arbejder med hele kaffebønner er dog også meget populære, og sørger for god kaffe til arbejdspladsen. Hvis der skal kræses ekstra for medarbejderne, kan man vælge at få en ekspressomaskine der arbejder med langtidsristede ekspressobønner, som især egner sig til cappuccino og cafe latte.

Fokus på kopimaskiner

Der findes mange forskellige typer af kopimaskiner, og der er rigtig meget man skal tænke på, når man overvejer at købe en ny kopimaskine.

Du skal for eksempel overveje hvor meget plads en kopimaskine fylder, og om du overhovedet har plads til den maskine, som du gerne vil have. Derudover skal du også sørge for at der er stikkontakter i nærheden, så kopimaskinen også kan køre.

Tænk også på hvorvidt du skal kunne printe i farver eller bare i sort/hvid. Kopimaskiner der kun printer i sort/hvid er typisk billigere end de kopimaskiner der også printer i farver, og er også nemmere at holde rent tonermæssigt. Du skal også tænke på, om du kun skal printe i A4 størrelse, eller om du også gerne vil have mulighed for at arbejde med A3. En A4 printer kan nemlig ikke printe i A3, mens en A3 printer godt kan arbejde med A4 – du skal altså overveje dette før du vælger din kopimaskine, så du ikke risikerer et fejlkøb.

Du skal også tænke på hvor hurtigt kopimaskinen skal kunne printe. Hvis I er en virksomhed der ofte printer, og hvor I gerne står i kø, er det vigtigt at have en kopimaskine med høj hastighed. Hvis I bare printer engang imellem, kan I nøjes med en kopimaskine med lav hastighed. Man måler gerne en kopimaskinens hastighed i KPM (kopier pr. minut), og de kan som regel svinge fra alt mellem 30 KPM og 150 KPM.

Tænk også på om kopimaskinen skal kunne arbejde trådløst, eller om det ikke er nødvendigt. Hvis man sidder spredt i en større afdeling er netværksopkobling en god idé, så I undgår en masse generende kabler.