Bolig

Et godt og sundt indeklima i hjemmet med disse 3 råd

contentinfoDet er ved at blive vinter, og der følger mange ting med denne kolde årstid. Blandt er det her, vi ikke lufter så meget ud, som vi ellers har gjort i løbet af sommeren, da der var varmt udenfor. Det er dog vigtigt stadig at lufte ud, samt gøre andre ting, hvis man gerne vil have et så godt som muligt indeklima i sit hjem.

Det er nemlig vigtigt, at indeklimaet er godt, da det ellers på kan påvirke nattesøvnen og bare ens generelle helbred. En af de ting du kan gøre, for at opnå et godt indeklima i hjemmet, er at benytte dig af emhætten, når du laver mad – køb alle slags emhætte filter her, hvad end det er kulfilter til emhætte eller fedtfilter til emhætte, som du mangler.

Sørg for at lufte ud hver dag

Selvom det kan være irriterende om vinteren, når der bliver rigtigt køligt udenfor, er det stadig rigtig vigtigt, at du får luftet ud i hjemmet. Det er en god ide at lufte ud dagligt, og gerne et par gange om dagen. Det behøver ikke være i mere end 5-10 minutter, men det vil stadig gøre en stor forskel for indeklimaet i dit hjem.

Gør rent ofte

Noget andet som kan være med til at fremme det gode indeklima, er at gøre rent ofte. På den måde undgår du nemlig, at der er for mange støvpartikler og lignende i luften. Det kan være en god ide støvsuge så tit, som du kan – det behøver måske ikke være hver eneste dag, men det er en god ide at gøre det flere gange i ugen, og gerne mere, hvis det er nødvendigt. Husk også at tørre diverse overflader af med en klud. På den måde får du altså et godt og sundt indeklima.