Business & Iværksætteri

Erhvervsrengøring til enhver virksomhed

contentinfoHar din virksomhed brug for professionel rengøring? Der er forskel på virksomheder, men dine behov kan uden tvivl opfyldes. Vælg den type erhvervsrengøring du har brug for. Virksomheden har mere end 40 års erfaring, så du er sikret at få en professionel og grundig gennemgang af de arealer, der skal rengøres, så du ikke har behov for at tjekke igennem efterfølgende.

Høj kvalitet og god service er førsteprioritet

Det er virksomheden, der er omdrejningspunkt for erhvervsrengøring, og derfor er den gode service også i højsædet, når det kommer til at levere en ydelse, der lever op til de krav, der er sat. Lang erfaring og professionelle medarbejdere sikrer et flot og rent resultat, så I hver morgen eller uge kan møde ind på en arbejdsplads, hvor der er rengjort og ser pænt og ryddeligt ud. En erhvervsrengøring sparer jer for mange timer med at rengøre gulve og overflader og giver et arbejdsmiljø, der er meget bedre at være i. De ønsker, I må have til rengøringen i din virksomhed, vil blive hørt, og der vil blive lagt en plan for rengøringen ud fra disse. På den måde sikres det, at resultatet stemmer overens med, hvad I ønsker.

Landsdækkende rengøring

Uanset hvor i landet din virksomhed befinder sig, kan du få en aftale om erhvervsrengøring. Både Jylland, Fyn og Sjælland er dækket, og om du har brug for en fast aftale eller en enkelt hovedrengøring, så kan det sagtens lade sig gøre. Det kan også dreje sig om en håndværkerrengøring, der naturligvis har stilles andre krav til, men med lang erfaring indenfor feltet kendes der alt til disse krav på forhånd, og ydelsen leveres derefter. Du kan som virksomhed få indflydelse på, hvordan og hvor henne, der skal gøres rent, ligesom I kan være medbestemmende på, hvad tid på dagen, det er mest gavnligt for jer, og hvilken type rengøring, der passer.