BoligMiljø & Grøn energi

Energioptimér din bolig med et nyt tag

contentinfoNår du energioptimerer din bolig, sørger du for, at du bruger mindre energi og dermed færre penge. Du laver forbedringer i din bolig, som gør, at du sparer penge på dit forbrug, men samtidig undgår du at slippe en hel masse energi ud, som går til spilde. Derfor er det på mange måde en god idé at energioptimere.

Det kan du f.eks. gøre ved at skifte til et nyt tag.

Skift til et nyt tag og spar penge

Når du skifter dit tag, skal du se det som en investering. Det koster noget at skifte, men til gengæld kommer du til at spare penge fremover, fordi din bolig bliver bedre isoleret. Det gælder naturligvis kun, hvis dit nuværende tag er gammelt og slidt. Hvis det er gammelt, er der stor sandsynlighed for, at det ikke er lige så tæt som et nyt tag.

Det kan være svært at vurdere, hvornår det er passende at udskifte et tag, så det er altid godt at spørge en professionel til råds.

Find et tag der passer til din bolig

Der findes et stort udvalg af forskellige tagtyper, så det kan være svært at vælge. Et nyt tag kan godt se skørt ud, hvis ikke det passer til din bolig. Derfor kan du forsøge at finde et, som passer din boligs stil og historie. Det er på den måde, din bolig får det flotteste helhedsudtryk. Der findes forskellige tagsten, farver, overflader m.m., så der er rig mulighed for at finde et tag, der passer til netop din bolig.

Du skal dog være opmærksom på, hvordan din boligs tagkonstruktion er bygget op. Det er ikke sikkert, at den kan bære alle slags tag. Hvis du er i tvivl, er det igen en god idé, hvis du rådfører dig med en professionel, der ved mere om det.