Diverse

En katteseng er et hit hos mange katte

contentinfoHvis du har en kat, har du nok lagt mærke til, at den sover meget og bruger meget af dagen på bare at ligge og slappe af. Det kan være, at den ligger i sofaen meget af tiden, men det kan også være mere spøjse steder såsom en vasketøjskurv, badeværelsesgulvet eller noget helt andet.

Hvis du gerne vil give din kat mulighed for at få sit helt eget sted at ligge og slappe af, kan du overveje at finde en katteseng til den.

Du kan ikke bestemme over din kat

At katte er nogle bestemte dyr, siger måske næsten sig selv og er i hvert fald ingen overraskelse for katteejere. En kat er ikke et dyr, du bare kan bestemme over, og du kan derfor ikke vide dig sikker på, at din kat vil bruge sin katteseng.

Når det så er sagt, vil der være gode chancer for, at din kat vil sætte pris på at have helt sit eget sted i form af en blød og rar katteseng. Her vil den kunne få ro, sove og slappe af i modsætning til i en sofa, hvor katten kan risikere, at der kommer nogen og sætter sig og dermed forstyrrer eller distraherer den.

En katteseng til radiator er et populært valg

Hvis du gerne vil finde en katteseng, som med stor sandsynlighed vil falde i god jord hos din kat, kan du overveje en katteseng til radiator. Der er tale om en seng, der sættes på radiatoren, hvilket på mange måder er fordelagtigt. Katte kan nemlig utroligt godt lide varme og lune, og derfor vil de nyde at ligge i en seng lige op ad radiatoren.

Der findes flere kattesenge til radiatorer, så du kan med fordel tage et kig på de forskellige, hvis du tænker, at denne løsning vil falde i din kats smag.

Åben eller huleagtig

Valget af katteseng kommer i høj grad an på din kats personlighed. Der er f.eks. stor forskel på fra kat til kat, om de foretrækker en lidt lukket, huleagtig seng, eller om de hellere vil have en åben variant. Nogle katte finder det hyggeligt og trygt med en huleagtig seng, fordi de kan gemme sig lidt, og fordi det ofte er dejligt lunt.

Hvis du gerne vil give en katteseng et forsøg, kan du tage et kig på de mange varianter og vælge den, der matcher din kats personlighed bedst.