Rejser & Oplevelser

Drømmer du om at rejse på en ny måde?

Lær et nyt sprog med et sprogkursus

Den årlige sommerferie til Kreta med kæresten for 5. år i træk? Skituren til Alpe d’Huez hver februar? Ja, vi er vel alle lidt tryghedsnarkomaner, som er vant til at rejse og holde ferie på en bestemt måde. Det kan der være en vis tryghed og nydelse ved – men hvorfor ikke prøve en anderledes ferieform, som kan gå hen og give dig nogle nye oplevelser?

Rejs afsted og tag på sprogskole

En anderledes måde at rejse på, kan være at tage på et sprogkursus i udlandet. Et sprogkursus i udlandet er kendetegnet ved at man fysisk flytter sig og lærer sproget i det gældende land. Det gør du ved at gå på sprogskole et antal lektioner om ugen, for på den måde at få en intensiv introduktion til sproget. Nuvel, at gå i skole er måske ikke lige det du bedst forbinder med at holde ferie, men der er faktisk en lang række fordele ved at rejse afsted og starte på en sprogskole som en del af din ferie:

  • Når du lærer sproget, vil du nemmere kunne snakke med de lokale og opdage “de gemte skatte” rundt omkring
  • Du lærer nye mennesker at kende, hvilket ikke blot er fedt, men også kan være en fordel hvis du mangler nogle (nye) at rejse sammen med
  • De fleste sprogskoler har planlagt aktiviteter og udflugter efter endt undervisning. Dermed slipper du for at bruge oceaner af tid på at researche og planlægge steder du bør se og opleve – smart!

Tag på sprogrejse som pensionist, ung eller voksen

For nogen kan det være rart at rejse og være sammen med nogen som én selv, og derfor har sprogskolerne også sprogrejser, der er tilrettelagt bestemte typer. Eurostudy International er én af de firmaer der har specialiseret sig i sprogrejser, og har gjort det siden 1982. De tilbyder bl.a. sprogkurser til 50+, unge mellem 16-20 år osv. Du vil derfor nemt finde en sprogrejse, som passer til netop dig og dine behov. Ønsker du at læse mere om sprogkurser og finde den pakke der passer til netop dine behov, kan du læse mere her.

Kom afsted!

Så hvad venter du på? Nye og spændende rejseoplevelser ligger og lurer forude. Det er som regel når vi bevæger os lidt udenfor vores comfortzone, at vi oplever noget nyt og vokser som mennesker.