Rejser & OplevelserSamfund

Derfor skal du besøge Køge i 2022

contentinfoKøge har det hele – det er der mange, der siger. Og det er faktisk ikke helt ved siden af. Køge er nemlig en super dejlig middelalderby på Sjællands østkyst, som byder på oplevelser til folk i alle aldre og med alle typer af interesser. Skal du besøge byens hjerte, skal du en tur til torvet. Her finder du en skulptur af Frederik d. 7, som var den konge, der gav os Danmarks Riges Grundlov. Og på torvet kan du naturligvis meget andet end blot at kigge på skulpturen. Hver lørdag kan du blandt andet handle frugt og grønt på markedet. Og lyder Køge således som en feriedestination for dig? Så læs mere her.

Drik kolde øl i Hugos Kælder

Er du mere til øl og sjove spil? Så kan du med fordel besøge Hugos Kælder. Her har du nemlig netop mulighed for at drikke kolde øl i lange baner samt spille og høre jazz musik hver lørdag – i hvert fald i sommermånederne. Bring alle dine venner med til baren, og hav en hyggelig stund sammen uanset, om I kommer der for musikken eller for øllene.

Gå på opdagelse i Køge miniby

Noget helt andet, du kan opleve i Køge, er Køge miniby. Dette er et stykke af Danmarkshistorien, som du har mulighed for at udforske lige nu og her. Du vil se Køge, som byen så ud i omkring år 1865. Ja, faktisk er husene en tro kopi af dem fra 1865 i størrelsesforholdet 1:10. Det er en sjov lille seværdighed at besøge, og det er især også børn, der synes, at de små huse er sjove at udforske.