Diverse

Derfor er padel en hurtigt voksende sportsgren

contentinfoKender du padel? Sporten der er en blanding af squash og tennis og som hurtigt har bredt sig i Danmark. Hvis ikke, så skulle du måske tage et kig. Padel er let at lære i forhold til for eksempel tennis, og der er mere gang i spillet ligesom i squash.

Nemt at komme i gang

For det første vil du kunne føle dig som en professionel spiller, når du spiller padel, fordi det er forholdsvis let at komme til at spille med nogle få stykker udstyr.
Du kan blandt andet spille med et anerkendt Nox padel bat, som er et kvalitetsbrand fra Spanien, hvor padel også er meget udbredt. Nox er kendt for at være et dedikeret padel brand, der laver forskellige modeller, så du helt sikkert kan finde et, der passer til dig.

Det kan spilles både ude og inde

Det er faktisk muligt at spille padel både indendørs og udendørs. Det betyder altså også, at det vil være en fremragende sport at dyrke, hvis du søger noget, som du kan give dig til hele året rundt.
Du skal bare være opmærksom på at booke den rette bane, padel kræver nemlig en dedikeret bane på grund af den måde spillet foregår på. Tjek dit lokalområde, da der skyder flere og flere padelbaner op rundt om i Danmark, måske er der også en på vej i dit lokalområder.

Der er et højt tempo

Hvis du kan lide at få pulsen op, så vil du også kunne glæde dig over, at padel er en sport, der som regel har et højt tempo. Derfor har du altså både gode muligheder for at få pulsen op og selvfølgelig også at få humøret op.

Det er i øvrigt en sportsgren, som lægger op til konkurrence, hvilket kan gøre det særligt sjovt at spille med vennerne. Så kan I nemlig gå meget op i spillet.

Nemt for tennisspillere

Er du tennisspiller, så vil padel også være en god sport for dig at prøve, fordi det er forholdsvist let for tennisspillere at lære spillet at kende.

Der er for det første nogle regler, som kan minde om tennisreglerne.

Derudover minder selve banen og sporten også en del om tennis.

En fordel ved netop padel er bare, at det kan være nemmere end tennis, og så vil det heller ikke kræve helt så mange kræfter som tennis.