Bolig

Derfor er epoxygulvet et glimrende gulvvalg

contentinfoDer er ofte mange overvejelser, der går forud for at vælge et passende gulv. Særligt for erhvervsvirksomheder gælder det, at det er vigtigt at finde et solidt gulv, men også et, som ikke bare er rent støbt cement og dermed hårdt at gå på samt mindre kønt at se på.

Heldigvis findes der et gulv, som er særligt velegnet til virksomheder og tjekker mange bokse af, hvad angår krav.

Epoxy er suveræn holdbarhed

Når man taler om epoxygulvet, er det umuligt at komme udenom dets enorm holdbarhed og slidstyrke. Epoxy er et gulv, der lægges ved at man blander to komponenter sammen, som herefter hærder. Det kræver en smule ekspertise at lægge gulvet, så det bliver flot og lige, og derfor anbefaler vi, du kontakter en fagmand til arbejdet. Læs mere om epoxygulve.

Når gulvet først er lagt, er det enormt stærkt og kan tåle tryk fra tungt udstyr, hvilket gør det velvalgt til industri, showroom eller f.eks. butikker eller fitnesslokaler, hvor man også kan forvente tryk fra udstyr.

Da gulvet lægges som ét samlet gulv, får du ikke problemer med samlinger, som kan svække gulvet og desuden kan gøre det sværere at få rengjort til bunds. Gulvet er let at have med at gøre, og det tåler fint både at der kører en vaskemaskine på det, ligesom du kan bruge almindelige rengøringsmidler uden at skade en evt. coating eller andet. De problemer er der ingen af.

Derudover er det faktisk muligt at få lagt gulvet, så det har egenskaber som f.eks. ekstra stødabsorbering (blødere belægning til glæde for medarbejderen, som tager mange skridt om dagen) eller med skridsikkerhed indbygget i belægningen.

De mange fordele gør derfor gulvet meget attraktivt for virksomheder – og også prisen er faktisk attraktiv! Gulvet passer nemlig til de fleste forretningers økonomi, hvilket blot giver ekstra incitament til at vælge en gulvløsning i epoxy.