Business & Iværksætteri

Derfor er dit hjemmesidedesign vigtig for din markedsføring

Derfor er designet på dit website vigtigt for din markedsføring

Hvis du overvejer at markedsføre din virksomhed, skal det første du tænker på være din hjemmeside. En hjemmeside er nemlig meget vigtig når det kommer til online markedsføring, da det er her du skal fange dine kunder.Synes dine kommende kunder ikke, at din hjemmeside ser godt ud, vil de hurtigt forlade siden. Ligeledes er det heller ikke unormalt for eksisterende virksomheder med en flot hjemmeside at skifte deres design ud, da det fanger kundens interesse og nysgerrighed at komme ind på en ny hjemmeside.

Inmobile.dk – som forhandler sms gateway – er en af de virksomheder, som forstår at benytte designet som en del af deres markedsføring. Med en ny opdatering hver 3. måned, og fokus på brugervenlighed og CTR, forstår de betydningen af hjemmesidens design.

Et design til din hjemmeside er noget du bør tænke, da det gerne skulle være brugervenligt, have fokus på ROI, CTR og meget andet.

Design for et website

En ny hjemmeside er kun det første trin når det kommer til din online markedsføring, men et trin som kan have afgørende betydning. Når du har fået lanceret en ny hjemmeside, kan du ofte følge op med et udsalg eller andet markedsføring på Google Adwords og Facebook Ads – og med en god grund.
Nye hjemmesider er noget som tiltrækker de besøgende i høj grad, og når først de er kommet ind på din hjemmeside, har du muligheden større for at afslutte salget.

Din SEO skal være i orden

En af de vigtigste elementer du skal være opmærksom på, når du får lavet et nyt design er, at dit design skal være optimeret så det passer til Google og de andre søgemaskiner. Dette er også grunden til, at mange i dag får professionelle til at lave deres hjemmesider. Læs mere omkring SEO og optimering ift. dette her.

Derudover skal dit design også give dig mulighed for at sætte tekst ind på din hjemmeside. Google elsker nemlig lange tekster, og en hjemmeside der er lavet korrekt har plads til mange og lange tekster.

Ud over at have lange tekster skal du også være opmærksom på, at du skal kunne sætte en meta-beskrivelse, alt tags og meget mere ind. Hvis du ikke har mulighed for at gøre disse nødvendige ting på din hjemmeside, vil du hurtigt falde bagud når det kommer til SEO.

Få en hjemmeside hvor brugervenligheden er i fokus

Det næst-vigtigste – hvis ikke det vigtigste, er at få en hjemmeside som er nem at bruge. Når du har en hjemmeside folk elsker at bruge, vil du automatisk kunne se, at du får flere konverteringer end du gjorde førhen.
Hvis du ikke selv er villig til at betale en fornuftig sum for en flot og nem hjemmeside, vil du næsten kunne garantere dig selv, at dine kunder ikke er villig til at bruge deres penge på dine produkter.
Brugervenlighed er dog ikke kun hvor nem din hjemmeside er at bruge. Du skal sikre dig selv, at din hjemmeside er så hurtig at bruge, som overhovedet muligt.

Udover at din hjemmesides hastighed har en stor betydning for hvilken rank din hjemmeside får på Google, har det også en stor betydning for om dine kunder og besøgende rent faktisk gider at vente på din hjemmeside.
Hvis dine besøgende husker din hjemmeside som værende langsomt, kan du desuden være sikker på, at de ikke vender tilbage.

Søg de gode tilbud og få en ny hjemmeside

Som artiklen allerede har omtalt, har designet på hjemmesiden en stor betydning for dit salg og dermed, hvor stort et resultat du kan præsentere på dit næste møde.

At få lavet sin hjemmeside om behøver ikke at koste alverden – at få en professionel til det, kommer selvfølgelig til at koste mere end hvad du selv kunne gøre det for, men det kan sagtens være det værd.
Hvis du søger efter det bedste tilbud som passer til dine behov, kan du skrive til mange forskellige virksomheder som tilbyder at lave din hjemmeside om. Først bør du dog gøre dig nogle overvejelser om, hvordan du forventer at din hjemmeside skal se ud.