Privatøkonomi

Afbestillingsforsikring er ikke spild af penge

rejs

Mange danskere vælger at spare pengene til en afbestillingsforsikring væk, da de mener at det enten er for dyrt eller blot unødvendig. Denne mening om afbestillingsforsikring kan sætte dig i en ubehagelig finansiel situation, da realiteten er at der ikke er noget at gøre når først rejsen er bestilt. Vil man være sikker på at få dækket sit finansielle tab, så er det essentielt man får en afbestillingsforsikring der dækker skader og sygdom. En god afbestillingsforsikring skal sikre at du kan aflyse din rejse uden et stort tab.

Din afbestillingsforsikring dækker mere end du tror

Mange har prøvet det, man har planlagt ferie og pludselig kommer noget i vejen. En afbestillingsforsikring er lavet for at hjælpe dig med dette og dækker faktisk langt mere end man tror. Hvis man ikke mener at det er nødvendigt at have en afbestillingsforsikring kan du herunder læse om nogle af de mange situationer hvor en afbestillingsrejse kan være behjælpelig.

Gravid? Er man gravid og har planlagt ferie, men pludselig bliver stoppet i at hoppe på flyet grundet en for tidlig fødsel er der hjælp at hente for dem med afbestillingsforsikring. Denne forsikring dækker nemlig hvis man bliver forhindret i at rejse grundet graviditet. Så føler man ikke at graviditet skal holde en tilbage for at opleve verden så er det en fantastisk idé at få en afbestillingsforsikring.

Er du på vej på vej til lufthavnen, men pludselig er der brand i din virksomhed eller oversvømmelse, så kan en afbestillingsforsikring sørge for at dit finansielle tab minimeres med hensyn til rejsen. Dette giver dig en sikkerhed som erhvervsdrivende. Ydermere dækker den ligeledes private hjem og er derfor også for danskere uden virksomhed.

Er du på vej på ferie og har glemt at du er indkaldt til værnepligt eller bliver kaldt ind i forsvaret, så dækker din afbestillingsforsikring. Den dækker ligeledes hvis du pludseligt bliver kaldt ind som vidne i retten.

Overordnet dækker en afbestillingsforsikring rigtig mange uheldige situationer. Det er derfor essentielt at have en afbestillingsforsikring så du kan få hjælp hvis der skulle være noget der forhindre dig i at rejse.
Forsikringen dækker dog ikke hvis man har udvist symptomer på sygdom eller der har været mistanke om at rejsen ikke er mulig, når forsikringen blev lavet. Et godt råd er at man ikke bestiller ferie hvis man ved at man er syg eller at der er anden grund til at man ikke kan rejse.