Diverse

Årets fest med fem lette trin

Her er en guide til hvordan du holder den bedste havefest

Her er en guide til hvordan du holder den bedste havefest

Sommerens varme temperaturer byder på havefester i stor stil. Og hvem vil ikke gerne være en del af en god havefest? Som vært kan det være stressende og udfordrende at holde en stor fantastisk fest, hvor målet er at give dine gæster den bedste aften i 2018. Med fem nemme trin kan du dog redde din havefest fra kedelig loungemusik og de sidste gæster der takker af før 00.00.

Selvskabet

Det første du skal gøre når du vil holde årets fest, er at inviterer en hel flok skønne mennesker. Her over sommeren er der helt bestemt nogle der allerede har fyldt ferien med med en masse planer og rejser, så du kan godt regne med nogle afbud. Det sætter dig i den situation at du med fordel kan invitere flere gæster, end du regner med at komme. Dermed sikrer du dig et vist antal gæster som er med til at skabe den helt perfekte fest.

Musik der spiller

En sikker vinder til en god fest er kanon musik. Så skru op for anlægget, og hiv gæsterne ud mod græsplænen som også kan bruges som et fantastisk dansegulv. Hvis du ikke selv ligger inde med det helt store anlæg, og det ikke kan lånes af venner eller bekendte, så kan det helt sikkert lejes. Når anlægget er på plads, skal spillelisten laves. En god idé er at få hjælp af dine venner, og at lave en god blanding mellem de nyeste hits og de gode gamle kendinger. Hvis du ikke selv er den store DJ, og dine venner ikke er til meget hjælp, kan du overveje at hyre en.

Alkohol

Kernen til en god fest er øl og gode drinks. Øllene kan heldigvis købes i rammevis og sprutten på flaske. Har du ikke nok køleskabsplads til at holde de mange øl kolde henover natten, så kan du nemt og med få klik købe en bunkevis at isterninger hos istilfest.dk. Du kan købe ind til gode drinks som kan stå på kande i køleskabet inden servering. En lækker Aperol Spritz eller en god Moscow Mule er altid en sikker vinder, når den står på sommerdrinks. Hvis ikke selv du er den helt stærke bartender, og aldrig har lært at shaké den helt rigtige cocktail, kan hjælpen også her hentes udefra. Du kan nemlig leje cocktailcatering, hvor du kan hyre en bartender eller to, som står ved din side hele natten og drikker både du og dine gæster halv- eller helfulde i gode drinks indtil I ikke kan mere.

Dansegulvet

Med en øl i hånden og noget god musik i ørerne, kan det godt rykke lidt i hofterne. Det kan være svært at få lokket de første gæster ud på dansegulvet og få de helt smukke dansetrin frem. Der er ikke andet for end at tage teten selv, hvis ikke gæsterne selv finder ud på gulvet. Tag en gruppe festglade gæster under armen og hiv dem med ud til en svingom. Når først der er gang i dansegulvet, er festens klimaks hjemme.

Maden efter 00.00

Et andet godt partytrick er natmad. Når klokken har slået 00.00, festen er godt i gang, gæsterne har drukket nogle gode drinks og en masse øl og bliver lidt småsultne, så er en god natmad en lifesaver for din sommerfest. En nem burger eller varme hotdogs kan være lige det dine gæster har brug for for at feste videre til langt ud på natten. Hvis ikke man har midler eller overskud til den helt store omgang natmad, så kan man heldigvis komme langt med boller og chips.

Med disse fem trin er du sikret en fest som dine gæster ikke glemmer lige foreløbig, måske kun dem der har drukket lidt for meget. Det eneste du mangler nu, er at vejrguderne er med dig.