Rejser & Oplevelser

Guide: Det skal du opleve i Vietnam

Dette skal du opleve i Vietnam

Det bliver tidligere og tidligere mørkt, og vinteren nærmer sig med hastige skridt. Før man har set sig om, er det mørkt når man kommer hjem fra arbejde, og man har mest af alt  bare lyst til at smide overtøjet og hoppe direkte i seng – men sådan behøver det nødvendigvis ikke være. I Vietnam er vejret stadig dejlig varmt i vinterperioderne, og er en skøn rejsedestination på alle tider af året.

Så hvad med at sige nej til det kedelige grå vejr i Danmark, og i stedet gennemsøge internettet for rejser til Vietnam? I så fald, får du her en guide, til hvad du absolut ikke må gå glip af i Vietnam.

Kulturen er fantastisk

Ja, det kan virke en smule nemt og udefinerbart, men du bliver nødt til at gå på opdagelse i Vietnams kultur. Det anbefales ihvertfald at du dropper planlægningen i et par dage, og tager på en improviseret tur. Det eneste du skal forberede dig på er at få et voldsomt kulturchok. Vietnam minder på ingen måde om Danmark, så det er en god ide, at læse lidt på lektien inden du drager afsted mod landet fyldt med rismarker og oldgammelt kunst.

Tag en sejltur på Ha Long Bugten

Rejser du til Vietnam, skal du være glad for at sejle, for du SKAL opleve Ha Long Bugten på helt tæt hold. Hvordan gør man det bedre end i en lille jolle? I Ha Long vil du hurtigt føle dig som en del af naturen, og du vil straks blive forelsket i denne smukke bugt. Glem alt om Gudenåen når du griber om pagajen, og nyd det utrolige spejlblanke vand!

Rejser du til bugten, er det muligt at besøge de små landsbyer, der ligger i vandkanten. Vær beredt på et møde med de lokale du vil huske for evigt!

Tag på trekking i Nordvietnam

Den bedste måde at blive et med naturen på, er ved at tage på trekking. Vietnam byder på trekkingeventyr igennem flotte røgblå bjerge og landskaber, som du aldrig har set før. Du vil få kulturen helt ind under huden, når du bevæger dig igennem små karpe-bassiner efterfulgt af betagende risterrasser. Alt imens du lytter til den brusende flod, der kommer væltende gennem den stedsegrønne dal.