Rejser & Oplevelser

4 ting du kan lave på flyet denne sommer, når du keder dig

Dette kan du lave på flyet denne sommer

Dette kan du lave på flyet denne sommer

Du har endelig fået ferie, dig og familien glæder sig helt vildt meget, humøret er højt, og du kan se den varme sol og smukke landskab for dig. Mellem dig og ferien er dog en flere timers lang flyrejse, som, uanset hvor meget I glæder jer til ferien, er noget af det kedeligste på denne jordklode.

Du sidder og stirrer tomt ud ad vinduet i flere timer i streg med en klaustrofobisk, ubehagelig fornemmelse. Det skal der gøres noget ved. Vi har der samlet en liste over fire ting, som kan peppe din flyvetur lidt op og gøre den til et supplement til den fantastiske ferie forude frem for en byrde.

Spil et spil

Hvis du har selskab på rejsen, kan du medbringe kort og spille noget 500, eller I kan medbringe Bezzerwizzer og quizze jer gennem flyveturen. Dette er et fantastisk alternativ til kedsomheden, da den både er sjov og engagerende, men også kan være en god selskabsleg, som kan bringe jer tættere sammen op til jeres ferie.

Hvis du ikke har selskab eller bare har mere lyst til at spille alene, kan du lægge kabale eller eventuelt spille et online spil, hvis du har mobil eller bærbar med, og der er internet på flyet. Online spiludbydere som Spilnu.dk har mange attraktive bonuskoder, som kan give dig en positiv start på ferien med højt humør og lidt ekstra penge på lommen. Du kan finde en Spilnu bonus her.

Tag en bog med

Om det er en tilfældig bog, du lige henter fra duty-free shoppen, eller om det er en bog, du i forvejen er i gang med, kan en god bog gøre enhver flyvetur spændende og fordybende. Find en god, spændende bog, som du i timevis kan fordybe dig i, og den ellers lange og kedsommelige flyvetur vil være ovre, på hvad der føles som sekunder.

Med nutidens moderne teknologi kunne du eventuelt også overveje en lydbog, som et nemt og afslappende alternativ til en fysisk bog, hvis du foretrækker dette.

Se en tv-serie

Ligesom bøger, kan en god tv-serie være en meget fordybende og engagerende oplevelse, som kan få enhver kedelig og langtrukket begivenhed til at føles som sekunder. Du kender det sikkert fra hverdagen; du sætter dig efter aftensmaden til at se en episode af din nye serie, og pludselig er der gået 5-6 timer og solen er allerede ved at stå op igen.

Dette kan naturligvis også implementeres til flyveturen. Medbring din iPad eller bærbar på flyet og hvis der er internet, kan du bare streame det gennem Netflix, HBO eller lignende. Hvis der ikke er internet, kan du bare downloade dem på forhånd.

Hør god musik

Musik kan have en fantastisk effekt på vores psyke, så hvilken bedre måde at komme i form til en god, afslappende, glad ferie end at lave en Spotify playliste hjemmefra med en masse god feriemusik og slappe af i flyet til det? Fyr nogle glade, festsange på den og kom i højt humør op til ferien.