Diverse

4 butikker i Århus, du skal kende

Butikker i Aarhus

Butikker i AarhusÅrhus største Sportmaster, økologisk frisør, en familieejet Slagter og en cykelhandler med både MTB og elcykler. Her er en guide til fire gode butikker i Århus, du skal kende.

Århus største Sportmaster

Vidste du, at Sportmaster i City Vest er den største Sportmasterbutik i Århus? Butikken på mere end 1.000 kvadratmeter har alt det, du skal bruge til sport. Find dine nye løbesko i den store løbeafdeling med løbetest, køb kettlebells til Crossfit eller find fitnesstøjet til yoga eller styrketræning. Den store sportsbutik i Århus forhandler selvfølgelig alle de vigtigste og mest populære sportsmærker.

Slagter med traditioner

I Århus finder du også Slagter Stjernholm. En specialbutik med alt fra kød til hjemmelavet færdigretter, egnsretter, delikatesser og chokolade. I butikken står slagtermester Allan Stjerneholm, hvis farfar startede butikken i 1972. Siden overtog Allans far, og nu er det Allan selv, der kører den familieejede slagterbutik. Det er en butik, der bliver drevet med kærlighed til faget, hvilket smitter af på både stemning og kvaliteten i butikken i Århus.

Økologisk frisør i Århus

Organic Way er din økologiske frisør i Århus. Det er en frisør, der kun anvender økologiske og biodymaniske produkter, og som sætter en ære i at give dig den bedste økologiske oplevelse. Netop derfor kan du også købe forskellige økologiske produkter i butikken i Århus, uden hverken skadelig stoffer, parbener, hormonforstyrrende stoffer eller parfume. Og du får selvfølgelig friskskåret økologisk frugt og økologisk kaffe, mens du bliver klippet.

Rolsted Cykler

Rolsted Cykler er en cykelforhandler med mere end 20 års erfaring. I butikken i Århus finder du dygtige cykeleksperter, der ved alt om cykler, og som kan hjælpe dig med både MTB, racercykler eller børnecykler. I butikken kan du selvfølgelig også få din cykel repareret eller købe alt det vigtigste udstyr til både MBT eller cykelturen rundt i Århus.