Rejser & Oplevelser

4 ideer til en alternativ sommerferie

Rejs med Nordisk Friluftskompani til Norge og prøv packrafting

Der er rigtig mange mennesker, som grundet sidste års fantastiske sommervejr, i år har valgt at holde sommerferie i Danmark. Er du blandt disse, står du muligvis tilbage med en lidt flad fornemmelse nu. Vi har da et par strålende solskinsdage hist og her, men vejret er mildest talt utilregneligt for tiden.

Det kan hurtigt blive en lang sommer, hvis du skal sidde indespærret og ideforladt derhjemme. Priserne på flybilletter er skruet helt i top nu, så spontane afbudsrejser er ikke altid en mulighed. Derfor kommer vi her med 3 ideer til en alternativ sommerferie.

Packrafting i Norge

Mange er slet ikke klar over det, men Norges natur er helt og aldeles vidunderlig. Her bruser elvene mellem skarpe klippesider, mens nordens friske brise minder dig om, hvor i verden vi befinder os. Norge er smukt, fredeligt og adrenalinfyldt på én og samme tid.

Er ferieplanerne gået i stå hjemme i Danmark, så drag endnu mere nordpå og prøv eksempelvis kræfter af med packrafting i Norge. En packraft er en 3 kg. let, oppustelig båd, som du nemt kan pakke sammen og ligge i rygsækken. Således kan du sætte af oppe i fjeldene og opleve en sejltur, der ellers ikke ville være muligt.

Bondegårdsferie i Danmark

Ferie er for mange lig med at rejse udenlands. Men behøver du overhovedet at søge ud over landegrænserne, før du kan byde feriefølelsen velkommen. For mange handler det blot om at kunne glemme alt om madlavning, vasketøj og støvsugning for et øjeblik.

Som et alternativ til de dyre udenlandsrejser kan du tage på bondegårdsferie her i Danmark. Der findes masser af gårdejere rundt om i landet, som rigtig gerne vil byde dig og din familie velkommen. Her er der masser af frisk luft, søde dyr at klappe og nogle af gårdene tilbyder endda også at stå for alt madlavning under dit ophold.

Surfercamp i Nordjylland

Folk rejser glædeligt om på den anden side af jorden for at prøve kræfter med surfing. Men vidste du, at du ikke behøver rejse hele vejen til Australien for at ride på bølger? Du kan faktisk bare blive i Danmark ─ nærmere betegnet ved Klitmøller i Nordsjælland.

Her ligger Cold Hawaii Surf Camp. Fra marts til december kan du besøge campens lækre omgivelser og lære at surfe. De har både pakker med 1, 2, 4 og 6 nætter. Uanset hvilken gruppe du ønsker at deltage i, så er både mad, surfboard, våddragter og meget mere inkluderet i prisen.

Jungletur i Amazonas

Drømmer du om en unik og autentisk rejse gennem junglen? Så skal du tage på eventyr med Amazon Deep Jungle Tours. Manden bag hedder Eduardo Tenhave og han har ét overordnet mål — at vise dig sit bagland. Eduardo er født i en lille brasiliansk by ved navn Maraã, men han er opvokset i Holland.

Brasilien og ikke mindst Amazonas har dog altid trukket i ham, og som voksen så han sig nødsaget til at rejse tilbage til sine rødder. I dag driver Amazon Deep Jungle Tours, hvor du og andre turister inviteres helt ind i junglens mystik. vil du opleve junglens mystik på en meget unik måde. Det bliver en lærerig rejse, hvor du både bliver klogere på dyr, mennesker og den natur som har hjemme i Amazonas.