Bolig

3 anderledes typer udendørs boligpynt

contentinfoHvad er det der gør, at man kan genkende dit hus fra naboernes på villavejen? Måske du endnu ikke har et kendetegn, hvormed du kan sige til dine gæster ”det er det hus, hvor i kan se…”, når de skal finde vej.

Med det rette udendørs boligpynt kan du let både pynte på huset og få sat et særpræg, som gør det let at finde frem.

Lanterner og levende lys

Lanterne og levende lys kan give huset en helt særlig charme, som du ikke finder andre steder. Levende lys har alle dage været kendt som et vigtigt element, når det kommer til hygge. Den ”hyggelige” effekt kan du give hele huset, når det levende lys danser inde i flere smukke lanterne, som kaster lys op af væggen. Særligt i mørke og i vinterhalvåret vil de desuden bidrage med en følelse af varme med deres tilstedeværelse.

Vindfløj eller vejrhane

Vindfløje og vejrhaner er ikke noget, man ser på så mange almindelige huse. Fra gamle dage har det faktisk også mest hørt sig til herregårde og kirken. Men hvorfor ikke sætte en flot vejrhane på dit eget hjem? Dermed kan du selvfølgelig se, hvad vej vinden blæser, men også fortælle dine gæster, de bare skal stoppe ved ”huset med vejrhanen”. En vindfløj med et personligt motiv kunne naturligvis også være en fed detalje at have.

Se mere til vejrhaner og vindfløje på https://thubalka.dk/vindfloeje-og-vejrhaner/.

Husnumre eller emaljeskilt

Et flot emaljeskilt er både romantisk i designet og ofte i en størrelse, hvor det er tydeligt at se selv fra en vis afstand. Emaljeskilte kan i dag købes personliggjorte, så du f.eks. kan få skrevet både husnummer og familiens efternavn på det.

Er du ikke så meget til det klassiske look fra emaljeskiltet, kan du naturligvis også vælge at finde nogle særlige husnumre i et design, du føler passer ind i din stil. Her kan du få næsten alle størrelser, hvilket gør det nemt at få fat i numre, som er tydelige for enhver.